Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ekologiska T-shirts på Internet

https://www.klimatsmart.se/images/news/ekologiskatshirts235x90.jpg

One Too Many T-shirts byter namn till Ekologiska T-shirts. Eftersom butikens utbud består av ekologiska t-shirts känns namnbytet helt naturligt och blir lättare att komma ihåg. Varför krångla till det? Om man är på jakt efter snygga eko t-shirts är det bara att surfa in på ekologiskatshirts.se. Butiken heter vad den säljer. Utbudet växer ständigt och erbjuder nätets bästa utbud av ekologiska t-shirts med tryck. I butiken finns även en avdelning för vintage t-shirts från olika spännande märken som Billabong, Fred Perry, Adidas och många fler. Kan det bli miljövänligare än att återanvända alla snygga t-shirts som finns där ute? Vi är noga när vi väljer ut vilka t-shirts vi ska sälja. Alla våra märken använder sig av ekologisk bomull och textilier som är certifierade av antingen SKAL, Oeko-Tex®, Control Union eller ECOCERT som garanterar giftfri produktion utan bekämpningsmedel. Senaste tillskottet i sortimentet är avdelningen för vintage t-shirts. Bland våra ekologiska t-shirtmärken hittar man Skank, C/O Berge, Edun Live, Hundräven, Kärleksgatan, Spunky, Red Robot och Frepps. Avdelningen för vintage t-shirts innehåller märken som Adidas, Ed Hardy Levis, J Lindeberg, Paul Frank, DKNY, Hugo Boss och många fler. Missa inte vårens hetaste erbjudandet, 20 procents rabatt på alla t-shirts med rabattkod: SOMMAR2010. Gäller fram till 31 maj. För mer information vänligen kontakta: Fredrik Nordin, Butiksansvarig, info@ekologiskatshirts.se, 070-334 24 92 Ekologiska T-shirts är en ekologisk t-shirt butik på nätet. Snygg design och hållbarhet i skön kombination. Vi vågar påstå att vi har det bästa utbudet av ekologiska t-shirts på nätet, ta en titt och bedöm själv! Eftersom vi strävar mot att hålla en miljövänlig linje så långt det går skickas våra t-shirts i 100 % biologiskt nedbrytbara påsar.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ekologiska T-shirts på Internet

2010-05-17
One Too Many T-shirts byter namn till Ekologiska T-shirts. Eftersom butikens utbud består av ekologiska t-shirts känns namnbytet helt naturligt och blir lättare att komma ihåg. Varför krångla till det? Om man är på jakt efter snygga eko t-shirts är det bara att surfa in på ekologiskatshirts.se. Butiken heter vad den säljer.

Utbudet växer ständigt och erbjuder nätets bästa utbud av ekologiska t-shirts med tryck. I butiken finns även en avdelning för vintage t-shirts från olika spännande märken som Billabong, Fred Perry, Adidas och många fler. Kan det bli miljövänligare än att återanvända alla snygga t-shirts som finns där ute?

Vi är noga när vi väljer ut vilka t-shirts vi ska sälja. Alla våra märken använder sig av ekologisk bomull och textilier som är certifierade av antingen SKAL, Oeko-Tex®, Control Union eller ECOCERT som garanterar giftfri produktion utan bekämpningsmedel. Senaste tillskottet i sortimentet är avdelningen för vintage t-shirts.

Bland våra ekologiska t-shirtmärken hittar man Skank, C/O Berge, Edun Live, Hundräven, Kärleksgatan, Spunky, Red Robot och Frepps. Avdelningen för vintage t-shirts innehåller märken som Adidas, Ed Hardy Levis, J Lindeberg, Paul Frank, DKNY, Hugo Boss och många fler.

Missa inte vårens hetaste erbjudandet, 20 procents rabatt på alla t-shirts med rabattkod: SOMMAR2010. Gäller fram till 31 maj.

För mer information vänligen kontakta: Fredrik Nordin, Butiksansvarig, info@ekologiskatshirts.se, 070-334 24 92

Ekologiska T-shirts är en ekologisk t-shirt butik på nätet. Snygg design och hållbarhet i skön kombination. Vi vågar påstå att vi har det bästa utbudet av ekologiska t-shirts på nätet, ta en titt och bedöm själv! Eftersom vi strävar mot att hålla en miljövänlig linje så långt det går skickas våra t-shirts i 100 % biologiskt nedbrytbara påsar.

Senaste nyheter