Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ekologiska retrokläder för barn

https://www.klimatsmart.se/images/news/velour_hoodie_moonkids__246x250.jpg

Retro skjortor, velourtröja, jackor och jeans á la James Dean. Just nu hittar du ekologiska barnkläder med 70-talsfeeling från Moonkids på Campadre.com, till 50 procent under ordinarie priser. Den 3 september kl 12.00 startade en kampanj med utvalda plagg från det svenska märket Moonkids på Campadre.com, Sveriges första medlemsbaserade shoppingsajt. T-shirts, jeans, skjortor, jackor inspirerade av 70-talets färger och snitt ingår i kampanjen. Svenska Moonkids skapar kläder som har så bra passform och är så sköna att bära att barnen ska längta efter dem när kläderna hänger på tork. Många av plaggen passar både flickor och pojkar. Du kan alltid klä dina barn i kläder från Moonkids med gott samvete. Kläderna tillverkas i Europa och materialval och produktionsprocesser är anpassade för minimal miljöpåverkan. Logga in på Campadre.com för att se kampanjen. För att få ta del av kampanjen bör man vara snabb - kampanjerna på Campadre pågår endast under ett par dagar. Medlemskapet på Campadre.com är gratis, men antalet medlemskap är begränsat. Inom kort kommer det att bli svårare att få ett medlemskap, eftersom antalet medlemmar blir fler för varje dag. För mer information, kontakta: Krister Mossberg, VD Campadre 0709-51 57 51, krister@campadre.com. Campadre är Skandinaviens första och största medlemsbaserade kampanjsajt, med över 170000 medlemmar. Sen februari 2009 erbjuder Campadre kläder, accessoarer, heminredning med mera från exklusiva varumärken upp till 70 procent under ordinarie butikspris. Varorna säljs genom tidsbegränsade kampanjer och endast till medlemmar. Medlemskapet är gratis, men antal medlemskap är begränsat.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ekologiska retrokläder för barn

2009-09-08
Huvjacka i velour
Retro skjortor, velourtröja, jackor och jeans á la James Dean. Just nu hittar du ekologiska barnkläder med 70-talsfeeling från Moonkids på Campadre.com, till 50 procent under ordinarie priser. Den 3 september kl 12.00 startade en kampanj med utvalda plagg från det svenska märket Moonkids på Campadre.com, Sveriges första medlemsbaserade shoppingsajt. T-shirts, jeans, skjortor, jackor inspirerade av 70-talets färger och snitt ingår i kampanjen.

Svenska Moonkids skapar kläder som har så bra passform och är så sköna att bära att barnen ska längta efter dem när kläderna hänger på tork. Många av plaggen passar både flickor och pojkar. Du kan alltid klä dina barn i kläder från Moonkids med gott samvete. Kläderna tillverkas i Europa och materialval och produktionsprocesser är anpassade för minimal miljöpåverkan.

Logga in på Campadre.com för att se kampanjen. För att få ta del av kampanjen bör man vara snabb - kampanjerna på Campadre pågår endast under ett par dagar. Medlemskapet på Campadre.com är gratis, men antalet medlemskap är begränsat. Inom kort kommer det att bli svårare att få ett medlemskap, eftersom antalet medlemmar blir fler för varje dag.

För mer information, kontakta: Krister Mossberg, VD Campadre 0709-51 57 51, krister@campadre.com.

Campadre är Skandinaviens första och största medlemsbaserade kampanjsajt, med över 170000 medlemmar. Sen februari 2009 erbjuder Campadre kläder, accessoarer, heminredning med mera från exklusiva varumärken upp till 70 procent under ordinarie butikspris. Varorna säljs genom tidsbegränsade kampanjer och endast till medlemmar. Medlemskapet är gratis, men antal medlemskap är begränsat.
Källa: Campadre
Foto: Campadre

Senaste nyheter