Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ekologisk rawchoklad hos Blackstorp Design

https://www.klimatsmart.se/images/news/blackstorpdesign250x52.jpg

Blackstorp Design börjar sälja Choklad från rawchokladfabriken som producerar svensk ekologisk rawchoklad. Men vad är rawchoklad? Det skrivs ofta om mörk choklad och dess positiva hälsoeffekter. Men sällan förklaras skillnaden mellan rawchoklad och det som de flesta känner till som choklad, det vill säga den upphettade och processade varianten, som ofta kompletteras med socker, mjölkpulver och diverse tillsatser. Även om kakaon i mörk choklad är fantastisk för hälsan så kan det gömma sig andra saker i din vanliga chokladkaka som du kanske inte vill veta om. Det är istället dags att världen får upptäcka den nakna sanningen om riktig choklad: rawchoklad! Så, fram med det, tell me the truth om rawchoklad: Kakaobönorna som används i rawchoklad genomgår ingen rostning eller bearbetning vid höga temperaturer, utan torkas istället. På så vis behålls alls all den otroliga näringen från kakaobönan intakt. Hela tillverkningsprocessen från böna till chokladkaka är varsam. På så vis blir den färdiga produkten betydligt mer näringsrik och vitaminer, mineraler, antioxidanter och övriga hälsobringande ämnen finns med i varje bit du tar. Vår rawchoklad görs alltså på helt naturliga och ekologiska råvaror utan konstigheter. Det är därför vi vågar kalla det för riktig choklad; Rawchoklad. Rawchoklad är: Glutenfri: Ingen gluten whatsoever. Punkt. Mjölkfri: Alla produkter görs utan mejeriprodukter. Muuh! Nötfri: Nötallergiker kan käka god choklad. Vår choklad! Vegansk: Inga animaliska råvaror används i våra produkter. Så som det ska vara! En choklad för alla! Köp din favoritsmak hos: www.minkudde.se

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ekologisk rawchoklad hos Blackstorp Design

2015-03-18
Blackstorp Design börjar sälja Choklad från rawchokladfabriken som producerar svensk ekologisk rawchoklad.

Men vad är rawchoklad?

Det skrivs ofta om mörk choklad och dess positiva hälsoeffekter. Men sällan förklaras skillnaden mellan rawchoklad och det som de flesta känner till som choklad, det vill säga den upphettade och processade varianten, som ofta kompletteras med socker, mjölkpulver och diverse tillsatser.

Även om kakaon i mörk choklad är fantastisk för hälsan så kan det gömma sig andra saker i din vanliga chokladkaka som du kanske inte vill veta om.

Det är istället dags att världen får upptäcka den nakna sanningen om riktig choklad: rawchoklad!

Så, fram med det, tell me the truth om rawchoklad:

Kakaobönorna som används i rawchoklad genomgår ingen rostning eller bearbetning vid höga temperaturer, utan torkas istället. På så vis behålls alls all den otroliga näringen från kakaobönan intakt.

Hela tillverkningsprocessen från böna till chokladkaka är varsam. På så vis blir den färdiga produkten betydligt mer näringsrik och vitaminer, mineraler, antioxidanter och övriga hälsobringande ämnen finns med i varje bit du tar.

Vår rawchoklad görs alltså på helt naturliga och ekologiska råvaror utan konstigheter.

Det är därför vi vågar kalla det för riktig choklad; Rawchoklad.

Rawchoklad är:
Glutenfri: Ingen gluten whatsoever. Punkt.
Mjölkfri: Alla produkter görs utan mejeriprodukter. Muuh!
Nötfri: Nötallergiker kan käka god choklad. Vår choklad!
Vegansk: Inga animaliska råvaror används i våra produkter. Så som det ska vara!

En choklad för alla!

Köp din favoritsmak hos: www.minkudde.se

Senaste nyheter