Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

EkoLeko säljer Noonoos barnartiklar

https://www.klimatsmart.se/images/news/noonoo-kubskallra149x196.jpg

EkoLeko distribuerar nu även NooNoos produkter som vunnit priser och fått toppbetyg av det oberoende testinstitutet Smartson som skriver: "Noonoo Fleebug är något så ovanligt (?) som en pedagogiskt designad snuttefilt i ekologisk lammull. Så välgjord att man nästan önskar det fanns en modell för vuxna också." Noonoo som vunnit priser för sina fina mjukdjur och snuttefiltar i 100% ekologisk lammull ingår nu i EkoLekos sortiment av giftfria och miljövänliga leksaker. Här är några exempel på Noonoos produkter:

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

EkoLeko säljer Noonoos barnartiklar

2010-03-12
Kubskallra från Noonoo
EkoLeko distribuerar nu även NooNoos produkter som vunnit priser och fått toppbetyg av det oberoende testinstitutet Smartson som skriver:

"Noonoo Fleebug är något så ovanligt (?) som en pedagogiskt designad snuttefilt i ekologisk lammull. Så välgjord att man nästan önskar det fanns en modell för vuxna också."

Noonoo som vunnit priser för sina fina mjukdjur och snuttefiltar i 100% ekologisk lammull ingår nu i EkoLekos sortiment av giftfria och miljövänliga leksaker.

Här är några exempel på Noonoos produkter:

Kubskallra 199:-
www.ekoleko.se/
9 cm med bjällra. 100% ekologisk filtad lammull. Prisbelönt design. Pedagogisk skallra i form av en kub. Kul att både hålla i och krypa efter. Mönstrad med bilder ritade av barn. Speciell design för att stimulera barnets kreativitet och nyfikenhet. Det patenterade lammullsmaterialet blir bara mjukare och mjukare ju mer man gosar med det. Rent ekologisk och etisk produktion. Kommer i fin presentförpackning. Tvättbar i 30 grader.

Bambufilt 209:-
www.ekoleko.se/
35x35 cm. Handgjord i mjuk och skön bambu med silkeskanter. Kommer i fin presentförpackning. Handgjord filt i mjuk och skön bambu med silkeskanter. Rent ekologisk och etisk produktion. Kommer i fin presentförpackning. Tvättbar i 30 grader.

Lamm 209:-
www.ekoleko.se/
18 x 11 cm med bjällra. Utsökt detaljerad i 100% ekologisk filtad lammull. Prisbelönt design. Handbroderat mönster som barn har ritat. Pedagogiskt lamm i speciell design för att stimulera barnets kreativitet och nyfikenhet. Det patenterade lammullsmaterialet blir bara mjukare och mjukare ju mer man gosar med det. Rent ekologisk och etisk produktion. Kommer i fin presentförpackning. Tvättbar i 30 grader.

Snutte Noonoo fleebug 209:-
www.ekoleko.se/
26 x 26 cm. 100% ekologisk filtad lammull. Fantastisk prisbelönad design som stimulerar barnet. Med speciell design för att stimulera barnens kreativitet och nyfikenhet hittar barnen sitt egna lilla sätt att snutta och gosa med. De har flärpar, hål, lappar och andra små detaljer och det patenterade lammullsmaterialet blir bara mjukare och mjukare ju mer man gosar med det. Ren ekologisk och etisk produktion.Kommer i fin presentförpackning. Prisbelönta ekologiska snuttefiltar i 100% ekologisk lammull som är filtad i en speciell tvättprocess för att ge den en praktisk, mjuk och hållbar kvalitet. Denna tillverkningsprocess är patenterad. Snuttefilten är pedagogiskt utformad för att stimulera barnens greppförmåga och finmotorik, samtidigt som de är otroligt söta och gosiga. Barnen älskar att ”upptäcka” de olika formerna, flärparna, hålen, lapparna, fickorna och allt annat spännande som finns på filtarna. Vikt 20 gram. Maskintvätt 30 grader. Testad av det oberoende testinstitutet smartson, och fått toppbetyg.

Fler av Noonoos produkter finner du på EkoLeko.se. EkoLeko distribuerar ett 20 tal varumärken i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer på www.ekoleko.se.

Senaste nyheter