Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ekokul har fått vårfnatt

https://www.klimatsmart.se/images/news/ekokul250x115.png

Solen håller på att återvända, och springet i benen blommar ut för fullt! Ekokul har därför fyllt på lagret med härligt vårliga leksaker. Hos oss hittar du rättvisemärkta fotbollar, fair trade hopprep, ekologiska gatukritor och massor av soldrivna leksaker. Bland våra soldrivna leksaker är den stora nyheten ett kit där du kan bygga sex olika leksaker med hjälp av en solpanel. Sedan tidigare har vi både helikoptrar, gräshoppor, grodor, minibilar och formel 1 bilar som alla drivs med hjälp av solens kraft, utan batterier. För dom med riktigt mycket spring i benen finns våra fina blå-gula fotbollar med officiell rättvisemärkning. Det garanterar att arbetarna fått skälig ersättning och goda arbetsvillkor, och att inget barnarbete förekommer. Bollarna är matchgodkända och finns i två storlekar, nr 3 och nr 5. Med våra rättvist handlade hopprep kan du ta många glädjeskutt. De är tillverkade av miljövänligt gummiträ och målade med giftfria färger. Finns med glada grodor, rara småkryp och coola riddare på handtagen. Vill du istället måla en hopphage har vi ekologiska gatukritor av mycket hög kvalitet. God färgavgivning och minimalt med kladd på händerna när du går loss på gatan. Du hittar alla Ekokuls uteleksaker i vår webbutik. Mer information om Ekokul hittar du på www.ekokul.se. Kontakt: info@ekokul.se eller 070-566 68 28. Hos Ekokul hittar du ekologiska, miljövänliga och rättvist handlade leksaker. Vårt mål är att göra svenska barnrum lite grönare.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ekokul har fått vårfnatt

2010-04-21
Solen håller på att återvända, och springet i benen blommar ut för fullt! Ekokul har därför fyllt på lagret med härligt vårliga leksaker. Hos oss hittar du rättvisemärkta fotbollar, fair trade hopprep, ekologiska gatukritor och massor av soldrivna leksaker. Bland våra soldrivna leksaker är den stora nyheten ett kit där du kan bygga sex olika leksaker med hjälp av en solpanel. Sedan tidigare har vi både helikoptrar, gräshoppor, grodor, minibilar och formel 1 bilar som alla drivs med hjälp av solens kraft, utan batterier.

För dom med riktigt mycket spring i benen finns våra fina blå-gula fotbollar med officiell rättvisemärkning. Det garanterar att arbetarna fått skälig ersättning och goda arbetsvillkor, och att inget barnarbete förekommer. Bollarna är matchgodkända och finns i två storlekar, nr 3 och nr 5. Med våra rättvist handlade hopprep kan du ta många glädjeskutt. De är tillverkade av miljövänligt gummiträ och målade med giftfria färger. Finns med glada grodor, rara småkryp och coola riddare på handtagen. Vill du istället måla en hopphage har vi ekologiska gatukritor av mycket hög kvalitet. God färgavgivning och minimalt med kladd på händerna när du går loss på gatan.

Du hittar alla Ekokuls uteleksaker i vår webbutik. Mer information om Ekokul hittar du på www.ekokul.se.

Kontakt: info@ekokul.se eller 070-566 68 28.

Hos Ekokul hittar du ekologiska, miljövänliga och rättvist handlade leksaker. Vårt mål är att göra svenska barnrum lite grönare.
Källa: Ekokul

Senaste nyheter