Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

EkoGarderoben miljövänligt & ekologiskt

https://www.klimatsmart.se/images/news/LC_Poloshirt_Figursydd_Rosa_63018.jpg

Välkommen till EkoGarderoben! Vi är ett par i 35-årsåldern som driver EkoGarderoben.se genom aktiebolaget Winning Concept AB. Att vi valt att jobba med Ekologiska varor beror på att vi själva har ett stort intresse av natur, miljö och hälsa. Vi väljer själva så långt det är möjligt miljövänliga alternativ, både vad gäller livsmedel och andra varor. Vi tycker att det har varit ont om miljövänliga kläder och textilier - därför startade vi den här butiken så att vi kan vara med och bredda utbudet av sådana varor i Sverige. EkoGarderoben.se säljer endast varor som är tillverkade av Ekologiska/Miljövänliga material och som är producerade på ett miljövänligt sätt! Vi som jobbar med EkoGarderoben.se är: Maria - orderhantering, administration, kundtjänst via mail, löpande inköp m.m. Nås via info@ekogarderoben.se eller maria@ekogarderoben.se. Håkan - marknadsföring, kontakter med leverantörer, kundfrågor via telefon m.m. Nås via info@ekogarderoben.se samt 070-6537524. Vi jobbar med en miljövänlig helhetssyn vilket bland annat innebär att: ~ Alla våra egna transporter sker med etanoldrivet fordon. ~ Vi arbetar för att förpackningsmaterial och övrigt material som används ska vara miljövänligt - vi skickar varorna i återvinningsbara kartonger, nedbrytbara postpåsar eller inslagna i oblekt kraftpapper. ~ Endast miljömärkta rengöringsmedel används i våra lager och kontorsutrymmen. ~ Vi återanvänder det mesta av det emballage vi får i leveranserna från våra leverantörer - det material som vi inte kan återanvända sorteras och lämnas till återvinning. ~ Den el vi förbrukar är miljöel märkt med Bra Miljöval. Har du frågor om våra produkter eller om en beställning du gjort kan vi hjälpa dig snabbast och enklast om du skickar ett mail till vår kundtjänst på info@ekogarderoben.se.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

EkoGarderoben miljövänligt & ekologiskt

2009-06-25
Rosa ekologisk t-shirt
Välkommen till EkoGarderoben!

Vi är ett par i 35-årsåldern som driver EkoGarderoben.se genom aktiebolaget Winning Concept AB. Att vi valt att jobba med Ekologiska varor beror på att vi själva har ett stort intresse av natur, miljö och hälsa. Vi väljer själva så långt det är möjligt miljövänliga alternativ, både vad gäller livsmedel och andra varor.

Vi tycker att det har varit ont om miljövänliga kläder och textilier - därför startade vi den här butiken så att vi kan vara med och bredda utbudet av sådana varor i Sverige.

EkoGarderoben.se säljer endast varor som är tillverkade av Ekologiska/Miljövänliga material och som är producerade på ett miljövänligt sätt!

Vi som jobbar med EkoGarderoben.se är:

Maria - orderhantering, administration, kundtjänst via mail, löpande inköp m.m. Nås via info@ekogarderoben.se eller maria@ekogarderoben.se.

Håkan - marknadsföring, kontakter med leverantörer, kundfrågor via telefon m.m. Nås via info@ekogarderoben.se samt 070-6537524.

Vi jobbar med en miljövänlig helhetssyn vilket bland annat innebär att:
~ Alla våra egna transporter sker med etanoldrivet fordon.
~ Vi arbetar för att förpackningsmaterial och övrigt material som används ska vara miljövänligt - vi skickar varorna i återvinningsbara kartonger, nedbrytbara postpåsar eller inslagna i oblekt kraftpapper.
~ Endast miljömärkta rengöringsmedel används i våra lager och kontorsutrymmen.
~ Vi återanvänder det mesta av det emballage vi får i leveranserna från våra leverantörer - det material som vi inte kan återanvända sorteras och lämnas till återvinning.
~ Den el vi förbrukar är miljöel märkt med Bra Miljöval.

Har du frågor om våra produkter eller om en beställning du gjort kan vi hjälpa dig snabbast och enklast om du skickar ett mail till vår kundtjänst på info@ekogarderoben.se.
Källor:

Senaste nyheter