Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ekobaby.se utökar utbudet av baskläder

https://www.klimatsmart.se/images/news/ekobaby250x120.jpg

Man kan aldrig ha för mycket baskläder och speciellt inte färgglada sådana. Därför lanserar nu Ekobaby.se märket Cotton People, från tyska Alnatura. Ekobaby.se har sedan tidigare ett flertal olika märken i sitt ekologiska utbud för barn mellan 0 och 2 år, men utökar nu med färgglada baskläder från Cotton People. Kollektionen består av mjukisbyxor, huvtröjor, långärmade tröjor, strumpbyxor och mössor – alla i härliga färger och färgrika detaljer i form av sömmar och muddar. - Cotton People har verkligen fina och levande baskläder till riktigt bra priser, säger Ekobabys grundare, Yohanna Lööf. Cotton Peoples kläder är certifierade av den internationella organisationen GOTS, Global Organic Textile Standard. Certifieringen innebär dels att kollektionen är gjord av ekologisk bomull samt att alla steg, från klädernas produktion och tillverkning, packning, märkning, transport, export, import till distribution av alla naturella fibrer har skett på ett miljövänligt tillvägagångssätt. - Nu när ekologiska produkter har blivit populära är det enkelt att bara påstå att en produkt är ekologisk och på så sätt öka sin försäljning. Som konsument är det därför extra viktigt att man tittar efter produktens certifiering, så att man får det man betalar för. Stor överraskning på julafton: Inför julen kan man köpa sina miljövänliga julklappar från bland annat Cotton People, samt ett flertal andra märken av ekologiska babykläder, hos Ekobaby.se. - Flera av plaggen från Cotton People kan man också hitta i vår julkalender. Där erbjuds en vara per dag till halverat pris. Sen på julafton väntar en rejäl överraskning för den som vill fynda ekologiska kläder till sina barn, säger Yohanna. Men mer än så avslöjar jag inte nu. Ekobaby.se är en webbshop med ekologiska kläder för barn mellan noll och två år. Hela butikens sortimentet är certifierat ekologiskt och till stor del även rättvisemärkt, gjort i både bambu och ekologisk bomull. För mer information och kontakt: Yohanna Lööf, 070-340 57 83.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ekobaby.se utökar utbudet av baskläder

2009-12-02
Man kan aldrig ha för mycket baskläder och speciellt inte färgglada sådana. Därför lanserar nu Ekobaby.se märket Cotton People, från tyska Alnatura.

Ekobaby.se har sedan tidigare ett flertal olika märken i sitt ekologiska utbud för barn mellan 0 och 2 år, men utökar nu med färgglada baskläder från Cotton People. Kollektionen består av mjukisbyxor, huvtröjor, långärmade tröjor, strumpbyxor och mössor – alla i härliga färger och färgrika detaljer i form av sömmar och muddar.

- Cotton People har verkligen fina och levande baskläder till riktigt bra priser, säger Ekobabys grundare, Yohanna Lööf.

Cotton Peoples kläder är certifierade av den internationella organisationen GOTS, Global Organic Textile Standard. Certifieringen innebär dels att kollektionen är gjord av ekologisk bomull samt att alla steg, från klädernas produktion och tillverkning, packning, märkning, transport, export, import till distribution av alla naturella fibrer har skett på ett miljövänligt tillvägagångssätt.

- Nu när ekologiska produkter har blivit populära är det enkelt att bara påstå att en produkt är ekologisk och på så sätt öka sin försäljning. Som konsument är det därför extra viktigt att man tittar efter produktens certifiering, så att man får det man betalar för.

Stor överraskning på julafton:
Inför julen kan man köpa sina miljövänliga julklappar från bland annat Cotton People, samt ett flertal andra märken av ekologiska babykläder, hos Ekobaby.se.

- Flera av plaggen från Cotton People kan man också hitta i vår julkalender. Där erbjuds en vara per dag till halverat pris. Sen på julafton väntar en rejäl överraskning för den som vill fynda ekologiska kläder till sina barn, säger Yohanna. Men mer än så avslöjar jag inte nu.

Ekobaby.se är en webbshop med ekologiska kläder för barn mellan noll och två år. Hela butikens sortimentet är certifierat ekologiskt och till stor del även rättvisemärkt, gjort i både bambu och ekologisk bomull.

För mer information och kontakt: Yohanna Lööf, 070-340 57 83.
Källa: Ekobaby.se

Senaste nyheter