Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Eko-dejta för en hållbar relation

https://www.klimatsmart.se/images/news/spraydate135x46.png

I dag lanserar Spraydate och KRAV ett nytt koncept: Eko-dejting. De femtio första som eko-dejtar vinner entré till KRAVs Framtidsdag den 12:e november. – Spraydate strävar efter ständig utveckling och ett förbättrat innehåll till våra medlemmar. Därför känns eko-dejtning som ett bra och naturligt steg. Medlemmarna kan nu profilera sig som klimatsmarta och träffa likasinnade, säger Nils Person, chef Spraydate. Att eko-dejta innebär i praktiken att man i sin sökprofil på Spraydate kryssar i de nya intressekategorierna ”ekologisk mat och dryck”, ”miljö” och ”natur”. Enligt en kommande SIFO-undersökning som KRAV presenterar i sin helhet i oktober tillhör singlar den grupp som köper allra mest KRAV-märkt. – Många singlar lever miljömedvetet och eko-dejting känns viktigt för framtiden, dessutom är det ett kul sätt att marknadsföra vår Framtidsdag, säger Lars Nellmer, VD för KRAV. De femtio första som eko-dejtar får gratis entré till KRAVs Framtidsdag den 12:e november. En heldag om den hållbara matbranschens framtid där intressanta föreläsningar av bland andra Johan Rockström varvas med god mat av Renée Voltaire och underhållning med Emil Jensen. KRAVs Framtidsdag genomförs på Stockholmsmässan i Älvsjö samtidigt som mässan Det goda köket, Nordens största mat- och dryckesmässa. Det ingår en entrébiljett för lördagen till mässan Det goda köket när man deltar på Framtidsdagen. För ytterligare information, kontakta: Nils Person, chef Spraydate, 0735-04 26 98, Lars Nellmer, vd KRAV, 018-17 45 01.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Eko-dejta för en hållbar relation

2010-10-08
I dag lanserar Spraydate och KRAV ett nytt koncept: Eko-dejting. De femtio första som eko-dejtar vinner entré till KRAVs Framtidsdag den 12:e november.

– Spraydate strävar efter ständig utveckling och ett förbättrat innehåll till våra medlemmar. Därför känns eko-dejtning som ett bra och naturligt steg. Medlemmarna kan nu profilera sig som klimatsmarta och träffa likasinnade, säger Nils Person, chef Spraydate.

Att eko-dejta innebär i praktiken att man i sin sökprofil på Spraydate kryssar i de nya intressekategorierna ”ekologisk mat och dryck”, ”miljö” och ”natur”.

Enligt en kommande SIFO-undersökning som KRAV presenterar i sin helhet i oktober tillhör singlar den grupp som köper allra mest KRAV-märkt.

– Många singlar lever miljömedvetet och eko-dejting känns viktigt för framtiden, dessutom är det ett kul sätt att marknadsföra vår Framtidsdag, säger Lars Nellmer, VD för KRAV.

De femtio första som eko-dejtar får gratis entré till KRAVs Framtidsdag den 12:e november. En heldag om den hållbara matbranschens framtid där intressanta föreläsningar av bland andra Johan Rockström varvas med god mat av Renée Voltaire och underhållning med Emil Jensen.

KRAVs Framtidsdag genomförs på Stockholmsmässan i Älvsjö samtidigt som mässan Det goda köket, Nordens största mat- och dryckesmässa. Det ingår en entrébiljett för lördagen till mässan Det goda köket när man deltar på Framtidsdagen.

För ytterligare information, kontakta:
Nils Person, chef Spraydate, 0735-04 26 98,
Lars Nellmer, vd KRAV, 018-17 45 01.

Andra sätt att vinna entré till KRAVs Framtidsdag är att tävla med recept på den godaste KRAV-lunchen.
Läs mer på:
www.tasteline.se/krav
www.framtidsdag.se
spraydate.spray.se/artiklar/miljohjaltar/
Källor: KRAV, Spraydate

Senaste nyheter