Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

eGains vd om energibesparingar

https://www.klimatsmart.se/images/news/thorbjorngeiser120x150a.jpg

Har du beslutsångest? Det är kanske inte så konstigt egentligen. Det är stora och skrämmande frågor vi ställs inför hela tiden. Men hur är det nu egentligen? - Ska jorden gå under eller ej? - Kommer maten, luften och rent vatten att räcka till alla? - Hur kommer det som nu händer i Japan påverka oss och kommer energipriserna att öka än mer? - Hur lång tid har vi på oss? - Ska vi nu avbeställa Thailandsresan och sälja bilen och ha råd med stigande räntor och energipriser eller är konsumtionen och tillväxten viktigast? Känns det tungt? Hur har du det med frågan att sätta igång med energiprojekten som borde gjorts förra året med tanke på den gångna vintern? Eller vad tycker du om att dina hyresgäster får acceptera att frysa lite ibland? Jovisst, det finns viktiga och ibland kanske ogreppbara frågor och det finns mer jordnära frågor, men alla är nog så viktiga. Det finns mängder av olika system och metoder, företag och leverantörer på marknaden för energieffektivisering. Till och med energibolagen vill sälja besparingar på olika sätt, men själv skulle jag kanske akta mig för att låta vargen vakta mina får. För dig som vill finna ett av de mest lönsamma och enklaste sätten och som inte hindrar dig från att göra andra energisparåtgärder i framtiden finns eGain forecasting. eGain forecasting ser till att du aldrig gör åt mer energi än vad som behövs, varje timme året om – Du kan läsa mer på www.egain.se Så, sälj inte bilen för att bli en energisparhjälte eller ge inte upp om att finna bästa sättet att sänka energikostnaden. Ring redan nu någon av våra energiexperter och fråga dem om råd hur du bäst kan göra gott för världen! Skrivet av Thorbjörn Geiser, vd, eGain Sweden.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

eGains vd om energibesparingar

2011-03-31
Thorbjörn Geiser, vd,
eGain Sweden
Har du beslutsångest? Det är kanske inte så konstigt egentligen. Det är stora och skrämmande frågor vi ställs inför hela tiden. Men hur är det nu egentligen?

- Ska jorden gå under eller ej?
- Kommer maten, luften och rent vatten att räcka till alla?
- Hur kommer det som nu händer i Japan påverka oss och kommer energipriserna att öka än mer?
- Hur lång tid har vi på oss?
- Ska vi nu avbeställa Thailandsresan och sälja bilen och ha råd med stigande räntor och energipriser eller är konsumtionen och tillväxten viktigast?

Känns det tungt?
Hur har du det med frågan att sätta igång med energiprojekten som borde gjorts förra året med tanke på den gångna vintern? Eller vad tycker du om att dina hyresgäster får acceptera att frysa lite ibland? Jovisst, det finns viktiga och ibland kanske ogreppbara frågor och det finns mer jordnära frågor, men alla är nog så viktiga.

Det finns mängder av olika system och metoder, företag och leverantörer på marknaden för energieffektivisering. Till och med energibolagen vill sälja besparingar på olika sätt, men själv skulle jag kanske akta mig för att låta vargen vakta mina får. För dig som vill finna ett av de mest lönsamma och enklaste sätten och som inte hindrar dig från att göra andra energisparåtgärder i framtiden finns eGain forecasting.

eGain forecasting ser till att du aldrig gör åt mer energi än vad som behövs, varje timme året om – Du kan läsa mer på www.egain.se

Så, sälj inte bilen för att bli en energisparhjälte eller ge inte upp om att finna bästa sättet att sänka energikostnaden. Ring redan nu någon av våra energiexperter och fråga dem om råd hur du bäst kan göra gott för världen!

Skrivet av Thorbjörn Geiser, vd, eGain Sweden.
Källa: eGain

Senaste nyheter