Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Effecta - experter på värme

https://www.klimatsmart.se/images/news/effecta241x143.jpg

Effecta har gedigen kunskap om vad det innebär att värma upp småhus. En erfarenhet de mer än gärna omsätter från tanke till praktisk handling. Effecta utvecklar och tillverkar deras produkter i Sverige vilket borgar för yppersta kvalitet och driftsäkerhet. Effectas strävan är att göra så underhållsfria produkter som möjligt och samtidigt ge dig som användare trygghet när du använder ditt värmesystem. Idag består Effectas sortiment av vedpannor, pelletspannor, pelletsbrännare, ackumulatortankar, solfångare, kompletta system och kringutrustning till dessa. Teknik och miljö: Effectas absoluta övertygelse är att vi måste värna om vår miljö och därför satsar de all kraft på att kunna leverera moderna, bekväma och kretsloppsanpassade helhetslösningar som är enkla att komplettera i efterhand. Förutom att man sparar på naturens resurser sparar man också pengar i den egna plånboken. Besparingar görs genom lägre bränslepriser, men självfallet ger ett modernt, högeffektivt uppvärmningssystem. Dessutom lägre kostnader tack vare högre verkningsgrad och effektivare förbränning. För mer information och kontakt: 0300-223 20, info@effecta.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Effecta - experter på värme

2009-11-17
Effecta har gedigen kunskap om vad det innebär att värma upp småhus. En erfarenhet de mer än gärna omsätter från tanke till praktisk handling. Effecta utvecklar och tillverkar deras produkter i Sverige vilket borgar för yppersta kvalitet och driftsäkerhet. Effectas strävan är att göra så underhållsfria produkter som möjligt och samtidigt ge dig som användare trygghet när du använder ditt värmesystem.

Idag består Effectas sortiment av vedpannor, pelletspannor, pelletsbrännare, ackumulatortankar, solfångare, kompletta system och kringutrustning till dessa.

Teknik och miljö:
Effectas absoluta övertygelse är att vi måste värna om vår miljö och därför satsar de all kraft på att kunna leverera moderna, bekväma och kretsloppsanpassade helhetslösningar som är enkla att komplettera i efterhand. Förutom att man sparar på naturens resurser sparar man också pengar i den egna plånboken. Besparingar görs genom lägre bränslepriser, men självfallet ger ett modernt, högeffektivt uppvärmningssystem. Dessutom lägre kostnader tack vare högre verkningsgrad och effektivare förbränning.

För mer information och kontakt: 0300-223 20, info@effecta.se
Källa: Effecta

Senaste nyheter