Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ecospheres ekolyxresor till Mallorca

https://www.klimatsmart.se/images/news/mallorca250x155.jpg

Nu kan den ansvarsfulla resenären njuta av en fantastisk och hållbar semester på Mallorca. Es Castell har ofta omtalats som ett av de vackraste hotellen på ön, själva byggnaden härstammar från 1100-talet och har tillhört samma familj sedan 1500-talet. Du tar steget över tröskeln till hotellet och träder in i en svunnen tid där hemligheter från tidigare generationer bärs av de tjocka slitna, stenväggarna. -Vi är mycket glada att äntligen kunna erbjuda ekolyxresor till Mallorca, säger Ulrika Löfdahl, delägare och grundare till Ecospheres. Det innebär att resenärer kan vistas på Mallorca, en av Medelhavets mest älskade öar och lämna ett positivt fotavtryck. -Vi har länge letat efter en destination i Europa som håller måttet vad gäller eko-vänlig verksamhet, när vi hittade Es Castell kändes det som om vi hade hittat hem, menar Ulrika Löfdahl. Rummen är alla olika men lika förtjusande och med vacker utsikt över omgivningarna. Maten som serveras är enligt engelska Sunday Times, bland den bästa du kan hitta på Mallorca. Dagens meny sätts efter tillgänglighet av dagsfärska råvaror, många såsom lamm, kyckling, apelsiner, citroner, fikon, mandlar, oliver, päron och honung kommer från den egna gården eller den lokala marknaden. För den som vill aktivera sig finns det en tennisbana, pool och joggingspår. Du kan också ta dig en cykeltur, spela golf, lata dig på stranden, prova viner och goda ostar på den lokala marknaden eller shoppa loss i Palma. På Ecospheres hemsida kan du läsa mer om hur resan till Es Castell bidrar till att bevara miljö, kultur och natur.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ecospheres ekolyxresor till Mallorca

2012-02-08
Nu kan den ansvarsfulla resenären njuta av en fantastisk och hållbar semester på Mallorca. Es Castell har ofta omtalats som ett av de vackraste hotellen på ön, själva byggnaden härstammar från 1100-talet och har tillhört samma familj sedan 1500-talet. Du tar steget över tröskeln till hotellet och träder in i en svunnen tid där hemligheter från tidigare generationer bärs av de tjocka slitna, stenväggarna.

-Vi är mycket glada att äntligen kunna erbjuda ekolyxresor till Mallorca, säger Ulrika Löfdahl, delägare och grundare till Ecospheres. Det innebär att resenärer kan vistas på Mallorca, en av Medelhavets mest älskade öar och lämna ett positivt fotavtryck. -Vi har länge letat efter en destination i Europa som håller måttet vad gäller eko-vänlig verksamhet, när vi hittade Es Castell kändes det som om vi hade hittat hem, menar Ulrika Löfdahl.

Rummen är alla olika men lika förtjusande och med vacker utsikt över omgivningarna. Maten som serveras är enligt engelska Sunday Times, bland den bästa du kan hitta på Mallorca. Dagens meny sätts efter tillgänglighet av dagsfärska råvaror, många såsom lamm, kyckling, apelsiner, citroner, fikon, mandlar, oliver, päron och honung kommer från den egna gården eller den lokala marknaden.

För den som vill aktivera sig finns det en tennisbana, pool och joggingspår. Du kan också ta dig en cykeltur, spela golf, lata dig på stranden, prova viner och goda ostar på den lokala marknaden eller shoppa loss i Palma.

På Ecospheres hemsida kan du läsa mer om hur resan till Es Castell bidrar till att bevara miljö, kultur och natur.
Källa: Ecospheres

Senaste nyheter