Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ecool nyöppnad Eko-rekobutik

https://www.klimatsmart.se/images/news/ecoollogo172x141.jpg

En schysst affair. Eko-reko-butiken Ecool har slagit upp portarna. Eko-reko är ett begrepp för benämning av produkter som tar någon form av miljö- och/eller social hänsyn, till exempel ekologiskt, rättvisemärkt, återvunnet, närproducerat eller energisnålt. Välkommen till vår butik där du hittar saker med snygg design och kvalitet till hemmet, familjen och vännerna – allt i butiken är nämligen eko-reko. Ecool i Sundbyberg är unik genom att vara en av ett fåtal (fysiska) butiker Stockholmsområdet som har ett brett sortiment uteslutande bestående av eko-reko-produkter. I butiken finns även varor för återbruk, det vill säga second hand/vintage. Sortimentet består bland annat av: - Barnkläder: Tuffa kläder i eko-bomull och bambu-viskos för barn upp till sex år. - Leksaker: Mjukisar, solcellsdrivna bilar, kritor, vattenfärger. - Hemtextil: Sängkläder, handdukar, dukar, kuddar. - Heminredning: Skålar, fat, ljuslyktor, korgar, glas, ljus, servetter, underlägg. - Hudvård: Tvål, krämer, oljor, ansiktsmasker. - Smått & Gott: Väskor, kalendrar, anteckningsböcker, nyckelringar, plånböcker, manschettknappar, kylskåpsmagneter, gratulationskort. - Mat & Dryck: Kaffe, te, juice, olja, kryddor, marmelad, kex, choklad, godis. - Hundaccessoarer: Halsband, koppel, matskålar, godis. Vi arrangerar även kundaktiviteter i ekoreko-anda, t.ex. eko- och rättvisemärkt chokladprovning eller besök av smyckedesigners som Brusewitz Design. Vi ger ett alternativ till den som inte kan eller vill handla på nätet! Ecool i Sundbyberg är en medvetna affären med det lilla extra såväl för vardag som om du vill unna dig lite ekolyx. Du kan med gott samvete handla saker med snygg design och bra kvalitet, allt i butiken är nämligen ekologiskt, rättvisemärkt eller på annat sätt miljö- och människovänligt. Vi vill inspirera till en mer hållbar konsumtion! Ecoolista AB är företaget bakom butiken. Ett företag med miljö- och hållbarhetsintressen som drivkraft. Företaget drivs av Charlotta Löfberg som kan nås på 0708-204018 eller ecool@ecoolista.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ecool nyöppnad Eko-rekobutik

2010-04-19
En schysst affair. Eko-reko-butiken Ecool har slagit upp portarna. Eko-reko är ett begrepp för benämning av produkter som tar någon form av miljö- och/eller social hänsyn, till exempel ekologiskt, rättvisemärkt, återvunnet, närproducerat eller energisnålt.

Välkommen till vår butik där du hittar saker med snygg design och kvalitet till hemmet, familjen och vännerna – allt i butiken är nämligen eko-reko. Ecool i Sundbyberg är unik genom att vara en av ett fåtal (fysiska) butiker Stockholmsområdet som har ett brett sortiment uteslutande bestående av eko-reko-produkter. I butiken finns även varor för återbruk, det vill säga second hand/vintage.

Sortimentet består bland annat av:
- Barnkläder: Tuffa kläder i eko-bomull och bambu-viskos för barn upp till sex år.
- Leksaker: Mjukisar, solcellsdrivna bilar, kritor, vattenfärger.
- Hemtextil: Sängkläder, handdukar, dukar, kuddar.
- Heminredning: Skålar, fat, ljuslyktor, korgar, glas, ljus, servetter, underlägg.
- Hudvård: Tvål, krämer, oljor, ansiktsmasker.
- Smått & Gott: Väskor, kalendrar, anteckningsböcker, nyckelringar, plånböcker, manschettknappar, kylskåpsmagneter, gratulationskort.
- Mat & Dryck: Kaffe, te, juice, olja, kryddor, marmelad, kex, choklad, godis.
- Hundaccessoarer: Halsband, koppel, matskålar, godis.

Vi arrangerar även kundaktiviteter i ekoreko-anda, t.ex. eko- och rättvisemärkt chokladprovning eller besök av smyckedesigners som Brusewitz Design. Vi ger ett alternativ till den som inte kan eller vill handla på nätet!

Ecool i Sundbyberg är en medvetna affären med det lilla extra såväl för vardag som om du vill unna dig lite ekolyx. Du kan med gott samvete handla saker med snygg design och bra kvalitet, allt i butiken är nämligen ekologiskt, rättvisemärkt eller på annat sätt miljö- och människovänligt. Vi vill inspirera till en mer hållbar konsumtion!

Ecoolista AB är företaget bakom butiken. Ett företag med miljö- och hållbarhetsintressen som drivkraft. Företaget drivs av Charlotta Löfberg som kan nås på 0708-204018 eller ecool@ecoolista.se.
Källa: Ecool

Senaste nyheter