Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ecoistic erbjuder omvärlden grön design

https://www.klimatsmart.se/images/news/vahovaska_250x202.jpg

Ecoistic är ett företag som har letat över hela vår jord för att hitta de mest slående exemplen på grön design. Allt för att även vi nordbor ska kunna njuta av fin design och samtidigt komma ett steg närmare en hälsosammare planet. Ecoistic jobbar med företag som har tänkt till lite extra och skapat produkter som är skonsamma mot miljön. De ställer höga krav på sina leverantörer och kräver att dessa ska ha ett genomgående miljötänk. Allt från tillverkning till transporter ska stämma, men också att de som arbetar med produkterna arbetar under vettiga villkor. Ecoistics produkter är gjorda av återvunna material. En del har återvunnits från fabrik och är på så sätt helt nya för konsumenten, men en del har också återvunnits efter att materialet redan har levt ett liv. Ecoistic erbjuder ett antal olika märken i sitt sortiment. TING, Ekoglas och Vaho är några av dessa. Från TING kommer både möbler och väskor och märket har gjort sig känt för sin goda kvalitet. Ekoglas är Ecoistics kollektion av återvunna glasprodukter. Vid tillverkningen sparar man runt 26% av energin i jämförelse med "vanliga" glasprodukter. Vaho är ett spanskt Märke som syr upp väskor av reklambanderoller när dessa slutfört sitt arbete på gator och torg. Vaho tillför ständigt nya modeller vilket tillsammans med faktumet att varje väska är helt unik gör märket oslagbart för den som vill ha något alldeles speciellt. Ecoistics sortiment utökas titt som tätt, ladda ner deras katalog här: www.ecoistic.se/produkter.htm Kontakt: info@ecoistic.se, 08-735 2010

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ecoistic erbjuder omvärlden grön design

2009-05-05
Väska av reklambanderoller från Vaho
Ecoistic är ett företag som har letat över hela vår jord för att hitta de mest slående exemplen på grön design. Allt för att även vi nordbor ska kunna njuta av fin design och samtidigt komma ett steg närmare en hälsosammare planet.

Ecoistic jobbar med företag som har tänkt till lite extra och skapat produkter som är skonsamma mot miljön. De ställer höga krav på sina leverantörer och kräver att dessa ska ha ett genomgående miljötänk.

Allt från tillverkning till transporter ska stämma, men också att de som arbetar med produkterna arbetar under vettiga villkor.

Ecoistics produkter är gjorda av återvunna material. En del har återvunnits från fabrik och är på så sätt helt nya för konsumenten, men en del har också återvunnits efter att materialet redan har levt ett liv. Ecoistic erbjuder ett antal olika märken i sitt sortiment. TING, Ekoglas och Vaho är några av dessa.

Från TING kommer både möbler och väskor och märket har gjort sig känt för sin goda kvalitet. Ekoglas är Ecoistics kollektion av återvunna glasprodukter. Vid tillverkningen sparar man runt 26% av energin i jämförelse med "vanliga" glasprodukter. Vaho är ett spanskt Märke som syr upp väskor av reklambanderoller när dessa slutfört sitt arbete på gator och torg. Vaho tillför ständigt nya modeller vilket tillsammans med faktumet att varje väska är helt unik gör märket oslagbart för den som vill ha något alldeles speciellt.

Ecoistics sortiment utökas titt som tätt, ladda ner deras katalog här: www.ecoistic.se/produkter.htm

Kontakt: info@ecoistic.se, 08-735 2010
Källa: Ecoistic

Senaste nyheter