Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Eco Now 2012 i mina ögon

https://www.klimatsmart.se/images/news/eco250x167.jpg

Tror det är tredje gången jag/vi besöker Eco Now-mässan i Stockholm… Minns att jag tänkte att det var lite av en flopp förra gången trots att första gången kändes som ett hoppfullt och inspirerande initiativ. Gårdagens erfarenhet var speciell på sitt sätt. Ett slags möte mellan välkänt och nytt som i sin trevande mix lämnade en känsla av spännande möjligheter. Med mina kvinnlig ögon var det som gjorde djupast intryck bland annat Luxsit-Ekologisk exklusiv hudvårdsserie, Carolin Örtenblad och Gayatri-urban natives – webbshop (under uppbyggnad) för hållbar skönhet Ecolyxia- sköna ekologiska underkläder, Lowtox living – nytt nätverk med giftfri interiör, trogna Grön Interiör, Apple & Bee – De vackraste miljövänliga väskorna och sist men definitivt inte minst Fisker Karma hybridbil. En super cool och snygg bil av återvunnet material som går att köra upp till 200 km/tim. Alla dessa företag ger mig vibbar av just mötet mellan det gamla och det nya inom miljömedvetnehet och helhetstänk som jag beskrev ovan och som för mig gjorde den här Eco Now mässan till den mest spännande av alla de jag besökt sedan starten 2009. Ja, jag vill nog komma tillbaks nästa år för att se vart den här trenden för… Spännande!

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Eco Now 2012 i mina ögon

2012-10-07
Ecolyxia.
Tror det är tredje gången jag/vi besöker Eco Now-mässan i Stockholm…

Minns att jag tänkte att det var lite av en flopp förra gången trots att första gången kändes som ett hoppfullt och inspirerande initiativ.

Gårdagens erfarenhet var speciell på sitt sätt. Ett slags möte mellan välkänt och nytt som i sin trevande mix lämnade en känsla av spännande möjligheter.

Med mina kvinnlig ögon var det som gjorde djupast intryck bland annat Luxsit-Ekologisk exklusiv hudvårdsserie, Carolin Örtenblad och Gayatri-urban natives – webbshop (under uppbyggnad) för hållbar skönhet Ecolyxia- sköna ekologiska underkläder, Lowtox living – nytt nätverk med giftfri interiör, trogna Grön Interiör, Apple & Bee – De vackraste miljövänliga väskorna och sist men definitivt inte minst Fisker Karma hybridbil. En super cool och snygg bil av återvunnet material som går att köra upp till 200 km/tim.

Alla dessa företag ger mig vibbar av just mötet mellan det gamla och det nya inom miljömedvetnehet och helhetstänk som jag beskrev ovan och som för mig gjorde den här Eco Now mässan till den mest spännande av alla de jag besökt sedan starten 2009.

Ja, jag vill nog komma tillbaks nästa år för att se vart den här trenden för…

Spännande!

Eko Now-mässan: econow.se/
Luxsit: www.luxsit.se/
Ecolyxia: www.ecolyxia.se/
Lowtox living: www.lowtox.se/
Grön Interiör: www.groninterior.se/
Apple & Bee: www.appleandbee.com/
Fisker Karma: www.fiskerautomotive.se/

Gita Ljunggren
Ekosvensson.se

<i>Ekosvensson är ett projekt som utforskar och inspirerar kring hur man som en helt vanlig familj i ett helt vanligt hus kan leva mer miljövänligt och klimatsmart. Läs mer på www.ekosvensson.se.</i>

Senaste nyheter