Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Earth Hour 2012 31 mars

https://www.klimatsmart.se/images/news/earthhour2012190x360.jpg

Lördagen 31 mars kl 20.30 är det dags att släcka staden för Earth Hour. År 2011 deltog över 5.000 städer i 135 länder i Earth Hour. Det var nytt rekord i vår ständigt växande manifestation. Ett rekord som gör att vi är världens i särklass största miljömanifestation. Earth Hour har på bara några år blivit en gemensam symbol för miljöengagemang över hela världen. Sverige är ett av länderna med högst deltagande där 70% av kommunerna är med. Samtidigt är vi ständigt utmanade att bli ännu bättre, precis som det ska vara, av exempelvis Skottland där samtliga städer deltar. Därför siktar vi på att få med oss ännu fler städer, företag och andra organisationer i år. Tillsammans med er ser vi varje år till att människor firar de framsteg vi redan gjort och tänder sitt engagemang på nytt inför det kommande året. Nästan alla svenskar vet idag vad Earth Hour är och enligt SIFO deltar varje år över hälften i manifestationen. Fler än hälften av dessa rapporterar också att Earth Hour inspirerar dem till fler miljöhandlingar än att släcka ljuset. Detta är en kampanj värd att bygga vidare på mot nya höjder. WWFs utvärdering visar att företag tycker att manifestationen är ett hjälpverktyg för att kommunicera sitt klimatarbete. Det är vi särskilt glada för, eftersom det förstås är en av anledningarna till att Earth Hour finns. Därför har du här möjligheten att anmäla ditt eget företag till Earth Hour 2012. Vår plan är att fortsätta bygga Earth Hour tre år till, och fokusera på områden som bilen, biffen och bostaden. Så låt oss tillsammans inför 2012 utmana människor att gå bortom ett ögonblick i tiden och göra förändringar på sikt. Tillsammans gör vi skillnad. Låt oss fortsätta göra det så länge som det behövs.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Earth Hour 2012 31 mars

2011-11-28
Lördagen 31 mars kl 20.30 är det dags att släcka staden för Earth Hour.

År 2011 deltog över 5.000 städer i 135 länder i Earth Hour. Det var nytt rekord i vår ständigt växande manifestation. Ett rekord som gör att vi är världens i särklass största miljömanifestation. Earth Hour har på bara några år blivit en gemensam symbol för miljöengagemang över hela världen.

Sverige är ett av länderna med högst deltagande där 70% av kommunerna är med. Samtidigt är vi ständigt utmanade att bli ännu bättre, precis som det ska vara, av exempelvis Skottland där samtliga städer deltar. Därför siktar vi på att få med oss ännu fler städer, företag och andra organisationer i år.

Tillsammans med er ser vi varje år till att människor firar de framsteg vi redan gjort och tänder sitt engagemang på nytt inför det kommande året.

Nästan alla svenskar vet idag vad Earth Hour är och enligt SIFO deltar varje år över hälften i manifestationen. Fler än hälften av dessa rapporterar också att Earth Hour inspirerar dem till fler miljöhandlingar än att släcka ljuset. Detta är en kampanj värd att bygga vidare på mot nya höjder.

WWFs utvärdering visar att företag tycker att manifestationen är ett hjälpverktyg för att kommunicera sitt klimatarbete. Det är vi särskilt glada för, eftersom det förstås är en av anledningarna till att Earth Hour finns. Därför har du här möjligheten att anmäla ditt eget företag till Earth Hour 2012.

Vår plan är att fortsätta bygga Earth Hour tre år till, och fokusera på områden som bilen, biffen och bostaden. Så låt oss tillsammans inför 2012 utmana människor att gå bortom ett ögonblick i tiden och göra förändringar på sikt.

Tillsammans gör vi skillnad. Låt oss fortsätta göra det så länge som det behövs.

- Inbjudan (PDF): www.wwf.se/source.php/1421821/35634_EH_inbjudan_f%F6retag.pdf
- Anmäl er på: www.wwf.se/eh_foretag
Källa: WWF

Senaste nyheter