Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Durabel Design skapar av återvunnet

https://www.klimatsmart.se/images/news/durabledesign-logo164x200.jpg

Durabel Design i Östersund är butiken som förenar god design med återvunnet material. Alla produkter är noga utvalda med känsla för form och omtanke för miljö och människa. Företaget grundades 2008 av Jessica Wärdell efter en lång tids förberedelser om en medveten butik. Stort intresse för inredning och design samt miljömedvetenhet låg till grund för skapandet. Med känsla för design och återvinning vill Durabel Design visa att bra produkter med god design går att skapa utifrån en god idé och känsla för form och funktion tillsammans med en stor portion återanvänt material. Butikens sortiment innefattar allt från väskor, accessoarer och smycken till inredning, skrivböcker och barnleksaker, allt av återvunnet material.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Durabel Design skapar av återvunnet

2009-05-19
Durabel Design i Östersund är butiken som förenar god design med återvunnet material. Alla produkter är noga utvalda med känsla för form och omtanke för miljö och människa.

Företaget grundades 2008 av Jessica Wärdell efter en lång tids förberedelser om en medveten butik. Stort intresse för inredning och design samt miljömedvetenhet låg till grund för skapandet. Med känsla för design och återvinning vill Durabel Design visa att bra produkter med god design går att skapa utifrån en god idé och känsla för form och funktion tillsammans med en stor portion återanvänt material.

Butikens sortiment innefattar allt från väskor, accessoarer och smycken till inredning, skrivböcker och barnleksaker, allt av återvunnet material.
Källor:

Senaste nyheter