Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Dukat för jul hos Norrgavel

https://www.klimatsmart.se/images/news/norrgavel-jultomtar250x411.jpg

I år har vi dukat upp två julbord i olika stilar. Vi har valt en dov färgskala i grått med inslag av mässing och gröna blommor som ger utrymme för en mer färgstark julmåltid. Ihop med vår egen bordstextil i lin har vi plockat fram bordstabletter och handdukar Snäckskal från Växbo Lin, porslin och guldbestick Passion samt ljuslyktan Tokyo formgiven av Carina Seth Andersson. Det mer traditionella julbordet har vi dukat upp som ett “plockbord” med vår egen linneduk tillsammans med den nya löparen Granatäpple med handtryckt mönster på 100% lin formgiven av Maria Åström. Här lyfter vi fram de mer traditionella julfärgerna, så som rött, grönt och vitt för att skapa julkänsla. På bordet står den klassiska glasserien Bellman formgiven av Ingegerd Råman från Skrufs Glasbruk i Småland, keramik från Jonas Lindholm och munblåsta Albin-vaser från Ebba Von Wachenfeldt. Få en stol på köpet när du köper en matbordsgrupp! Vid samtidigt köp av matbord och minst 4 stolar, ingår den billigaste stolen i köpet. Läs mer. * Leverans av Bord med utdrag 100x180 cm, 2 iläggsskivor i ek olja eller vitolja sker under vecka 50-52. Antalet bord är begränsat. Gäller Norrgavel Vänner så länge lagret räcker dock längst tom 13 december 2015. Handtillverkade tomtar: Norrgaveltomten tillverkas för hand i Småland av Monikas Väv & Konst. Med stor omsorg väljs delar av björk, svenskt fårskinn och filtstickad ull för att tillverka en alldeles unik tomte. Familjen består av tomtar i tre olika höjder mellan 18-53 cm med grå eller röd luva. Vi får besök! Lördagen den 28 november besöker Monikas Väv & Konst butiken i Stockholm. Anita och Monika finns på plats och tillverkar tomtar under dagen. Nytt för de minsta! Nu finns våra populära linnelakan även för de minsta. Förtvättade för att ge en mjuk och skön känsla. Tillverkningen sker utan kemikalier och färgas in enligt GOTS (Global Organic Textile Standard) kravspecifikation. Finns i färgerna rosa och blågrå. Tillsammans med franska Muskhane har Norrgavel tagit fram barntofflor i ull i egna färger. Muskhanes produkter är miljövänliga och tillverkade i Nepal under rättvisa förhållande. Finns i färgerna rosa och blågrå som passar fint ihop med våra babylinnelakan. Svenska Mini Empire känntecknas av sina berättande och detaljrika illustrationer av udda djur och djupa skogar. De strävar efter att skapa hållbar design genom arbeta med organiska material, vattenbaserade och lösningsmedelfria färger och att skapa produkter tidlösa som överlever säsongen trender. I våra butiker finns mini-prints, träklossar och trädjur som är fina att ha på hyllan när de inte leks med. Köp Påshyllan direkt på vår hemsidan: Just nu kan du köpa Norrgavels Påshylla direkt på vår hemsida. Påshyllan är en av våra mest uppskattade produkter och en väldigt fin julklapp! Vi bjuder på frakten inom Sverige (värde ca 150 kr). Erbjudandet gäller obehandlad ställning och 2 resp. 4 påsar i samma färg. Betalning sker med kort. Leveranstiden är ca 1 vecka.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Dukat för jul hos Norrgavel

2015-12-01
Handtillverkade tomtar
I år har vi dukat upp två julbord i olika stilar. Vi har valt en dov färgskala i grått med inslag av mässing och gröna blommor som ger utrymme för en mer färgstark julmåltid. Ihop med vår egen bordstextil i lin har vi plockat fram bordstabletter och handdukar Snäckskal från Växbo Lin, porslin och guldbestick Passion samt ljuslyktan Tokyo formgiven av Carina Seth Andersson.

Det mer traditionella julbordet har vi dukat upp som ett “plockbord” med vår egen linneduk tillsammans med den nya löparen Granatäpple med handtryckt mönster på 100% lin formgiven av Maria Åström. Här lyfter vi fram de mer traditionella julfärgerna, så som rött, grönt och vitt för att skapa julkänsla.

På bordet står den klassiska glasserien Bellman formgiven av Ingegerd Råman från Skrufs Glasbruk i Småland, keramik från Jonas Lindholm och munblåsta Albin-vaser från Ebba Von Wachenfeldt.

Få en stol på köpet när du köper en matbordsgrupp!
Vid samtidigt köp av matbord och minst 4 stolar, ingår den billigaste stolen i köpet. Läs mer.

* Leverans av Bord med utdrag 100x180 cm, 2 iläggsskivor i ek olja eller vitolja sker under vecka 50-52. Antalet bord är begränsat. Gäller Norrgavel Vänner så länge lagret räcker dock längst tom 13 december 2015.

Handtillverkade tomtar:
Norrgaveltomten tillverkas för hand i Småland av Monikas Väv & Konst. Med stor omsorg väljs delar av björk, svenskt fårskinn och filtstickad ull för att tillverka en alldeles unik tomte. Familjen består av tomtar i tre olika höjder mellan 18-53 cm med grå eller röd luva.

Vi får besök! Lördagen den 28 november besöker Monikas Väv & Konst butiken i Stockholm. Anita och Monika finns på plats och tillverkar tomtar under dagen.

Nytt för de minsta!
Nu finns våra populära linnelakan även för de minsta. Förtvättade för att ge en mjuk och skön känsla. Tillverkningen sker utan kemikalier och färgas in enligt GOTS (Global Organic Textile Standard) kravspecifikation. Finns i färgerna rosa och blågrå.

Tillsammans med franska Muskhane har Norrgavel tagit fram barntofflor i ull i egna färger. Muskhanes produkter är miljövänliga och tillverkade i Nepal under rättvisa förhållande. Finns i färgerna rosa och blågrå som passar fint ihop med våra babylinnelakan.

Svenska Mini Empire känntecknas av sina berättande och detaljrika illustrationer av udda djur och djupa skogar. De strävar efter att skapa hållbar design genom arbeta med organiska material, vattenbaserade och lösningsmedelfria färger och att skapa produkter tidlösa som överlever säsongen trender.

I våra butiker finns mini-prints, träklossar och trädjur som är fina att ha på hyllan när de inte leks med.

Köp Påshyllan direkt på vår hemsidan:
Just nu kan du köpa Norrgavels Påshylla direkt på vår hemsida. Påshyllan är en av våra mest uppskattade produkter och en väldigt fin julklapp! Vi bjuder på frakten inom Sverige (värde ca 150 kr).

Erbjudandet gäller obehandlad ställning och 2 resp. 4 påsar i samma färg. Betalning sker med kort. Leveranstiden är ca 1 vecka.
Källa: Norrgavel

Senaste nyheter