Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

DocuPartners Xerox ColorQube 8700

https://www.klimatsmart.se/images/news/skrivare250x231.jpeg

Vi presenterar den första enheten med täckande färg som har utformats som en äkta skrivbordslösning med flerfunktionskapacitet. Med ColorQube 8700 flerfunktionsskrivare med färg får du verkliga kostnadsbesparingar, miljöanpassade funktioner, utmärkt färgkvalitet och utbyggnadsmöjlighet till golvmodell med extra papperskapacitet och användbara efterbehandlingsfunktioner. Hur låg kan din totala ägandekostnad bli? Med ColorQube 8700 får du en låg total ägandekostnad (TCO) som är oöverträffad i produktklassen. Tack vare flexibla prisplaner behöver du inte längre betala dyrt per sida för färgdokument med dålig täckning. Beräkna besparingar ColorQube 8700 har Xerox-exklusiv teknik för täckande färg, som ger dina dokument mättade och livfulla färger på en mängd olika typer av material, även returpapper. Med upp till 2400 FinePoint™ utskriftsupplösning får du garanterat en fantastisk utskriftskvalitet som du kan lita på sida efter sida och år efter år av användning. PANTONE®-kalibrerade simuleringar av täckande färg och Xerox exklusiva färgkorrigeringsteknik ger ett resultat som alltid uppfyller dina förväntningar. ColorQube 8700 bidrar till dina hållbarhetssatsningar med en mängd miljömedvetna funktioner och designegenskaper: - Kassettfria stavar med täckande färg levereras i minimal förpackning och genererar upp till 90 procent mindre avfall än motsvarande laserskrivare. - ColorQube 8700 använder mindre energi under sin livscykel jämfört med motsvarande laserskrivare. Visa livscykelbedömning (PDF) - Med lättanvända EarthSmart-drivrutinsinställningar kan du välja de mest miljövänliga utskriftsalternativen. - Intelligent Ready-teknik hjälper dig att optimera energiförbrukningen genom att enheten lär sig arbetsgruppens användningsmönster och övergår till energisparläge när den inte används. - Medföljande GreenPrint-programvara hjälper dig att skriva ut bara de sidor du vill, så att du kan minska förbrukningen av papper och bläck. - ColorQube 8700 är ENERGY STAR-certifierad. Ett serviceavtal där allt ingår: - Support och service för maskinvara - Tillgång till teknisk support - Kostnaden per utskriven sida är densamma oavsett täckning - Beställ förbrukningsmaterial från oss via Internet när du behöver fylla på Multifunktionssystemet ColorQube 8700 är det första A4-multifunktionssystemet med solid ink-teknikens alla fördelar. Det betyder reella kostnadsbesparingar, hög färgkvalitet, funktioner som minimerar miljöbelastningen, samt möjlighet att bygga ut systemet till en golvmodell med extra papperskapacitet och praktiska efterbehandlingsfunktioner. För mer information, kontakta: Magnus Cramne, DocuPartner, 0730-277 446, magnus.cramne@docupartner.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

DocuPartners Xerox ColorQube 8700

2012-07-30
Vi presenterar den första enheten med täckande färg som har utformats som en äkta skrivbordslösning med flerfunktionskapacitet. Med ColorQube 8700 flerfunktionsskrivare med färg får du verkliga kostnadsbesparingar, miljöanpassade funktioner, utmärkt färgkvalitet och utbyggnadsmöjlighet till golvmodell med extra papperskapacitet och användbara efterbehandlingsfunktioner.

Hur låg kan din totala ägandekostnad bli? Med ColorQube 8700 får du en låg total ägandekostnad (TCO) som är oöverträffad i produktklassen. Tack vare flexibla prisplaner behöver du inte längre betala dyrt per sida för färgdokument med dålig täckning.
Beräkna besparingar

ColorQube 8700 har Xerox-exklusiv teknik för täckande färg, som ger dina dokument mättade och livfulla färger på en mängd olika typer av material, även returpapper. Med upp till 2400 FinePoint™ utskriftsupplösning får du garanterat en fantastisk utskriftskvalitet som du kan lita på sida efter sida och år efter år av användning. PANTONE®-kalibrerade simuleringar av täckande färg och Xerox exklusiva färgkorrigeringsteknik ger ett resultat som alltid uppfyller dina förväntningar.

ColorQube 8700 bidrar till dina hållbarhetssatsningar med en mängd miljömedvetna funktioner och designegenskaper:
- Kassettfria stavar med täckande färg levereras i minimal förpackning och genererar upp till 90 procent mindre avfall än motsvarande laserskrivare.
- ColorQube 8700 använder mindre energi under sin livscykel jämfört med motsvarande laserskrivare. Visa livscykelbedömning (PDF)
- Med lättanvända EarthSmart-drivrutinsinställningar kan du välja de mest miljövänliga utskriftsalternativen.
- Intelligent Ready-teknik hjälper dig att optimera energiförbrukningen genom att enheten lär sig arbetsgruppens användningsmönster och övergår till energisparläge när den inte används.
- Medföljande GreenPrint-programvara hjälper dig att skriva ut bara de sidor du vill, så att du kan minska förbrukningen av papper och bläck.
- ColorQube 8700 är ENERGY STAR-certifierad.

Ett serviceavtal där allt ingår:
- Support och service för maskinvara
- Tillgång till teknisk support
- Kostnaden per utskriven sida är densamma oavsett täckning
- Beställ förbrukningsmaterial från oss via Internet när du behöver fylla på

Multifunktionssystemet ColorQube 8700 är det första A4-multifunktionssystemet med solid ink-teknikens alla fördelar. Det betyder reella kostnadsbesparingar, hög färgkvalitet, funktioner som minimerar miljöbelastningen, samt möjlighet att bygga ut systemet till en golvmodell med extra papperskapacitet och praktiska efterbehandlingsfunktioner.

För mer information, kontakta:
Magnus Cramne, DocuPartner, 0730-277 446, magnus.cramne@docupartner.se.
Källa: DocuPartner

Senaste nyheter