Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

DocuPartner lanserar Xerox färgskrivare

https://www.klimatsmart.se/images/news/docupartnerskrivare250x200.jpg

DocuPartner lanserar nu två nya Xerox kontorsfärgskrivare för A4-format i ColorQube-serien. Xerox ColorQube 8570 är utvecklad för små och medelstora företag med vanliga kontorsbehov, medan Xerox ColorQube 8870, som erbjuder låg total ägandekostnad, är utvecklad för alla sorters företag med större utskriftsbehov. – Båda ColorQube-skrivarna använder samma unika solid ink-teknik från Xerox som den prisbelönta ColorQube 9200-serien som lanserades förra året. Tekniken bidrar till att drastiskt minska miljöpåverkan och driftkostnader från kontorsutskrifter. Den kassettfria tekniken innebär att mängden avfall och återvinningsmaterial som genereras vid användning, minskas med 90 procent jämfört med en färglaserskrivare. Miljöfördelar ● Både ColorQube 8570 och ColorQube 8870 är ENERGY STAR-certifierade. ● GreenPrint-programvara som gör användare uppmärksamma på, och tar bort, oönskade sidor innan utskrift genom att analysera varje sida som skickas till skrivaren. Programvaran letar efter typiska egenskaper hos oönskade sidor, exempelvis en sista sida med bara en URL, bannerannons, logotyp eller liknande. ● Intelligent Ready-funktion som minskar energiförbrukningen genom att enheten lär sig arbetsgruppens användningsmönster och sätts i lågeffektläge när den inte används. ● Möjligt att göra utskrifter på en mängd olika media, även återvunnet papper, utan att behöva kompromissa med färgkvaliteten. För ytterligare information, kontakta: Magnus Cramne, magnus.cramne@docupartner.se, 0730-27 74 46 DocuPartner erbjuder helhetslösningar inom dokument- och utskriftshantering, kontorsmaskiner, kopiatorer, skrivare, kontorsmaterial och service. Vi har en tydlig miljöprofil och är certifierade enligt miljöledningssystemet ISO 14001. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda de mest miljövänliga produkterna och lösningarna som finns tillgängliga på marknaden.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

DocuPartner lanserar Xerox färgskrivare

2010-12-14
DocuPartner lanserar nu två nya Xerox kontorsfärgskrivare för A4-format i ColorQube-serien. Xerox ColorQube 8570 är utvecklad för små och medelstora företag med vanliga kontorsbehov, medan Xerox ColorQube 8870, som erbjuder låg total ägandekostnad, är utvecklad för alla sorters företag med större utskriftsbehov.

– Båda ColorQube-skrivarna använder samma unika solid ink-teknik från Xerox som den prisbelönta ColorQube 9200-serien som lanserades förra året. Tekniken bidrar till att drastiskt minska miljöpåverkan och driftkostnader från kontorsutskrifter. Den kassettfria tekniken innebär att mängden avfall och återvinningsmaterial som genereras vid användning, minskas med 90 procent jämfört med en färglaserskrivare.

Miljöfördelar
● Både ColorQube 8570 och ColorQube 8870 är ENERGY STAR-certifierade.
● GreenPrint-programvara som gör användare uppmärksamma på, och tar bort, oönskade sidor innan utskrift genom att analysera varje sida som skickas till skrivaren. Programvaran letar efter typiska egenskaper hos oönskade sidor, exempelvis en sista sida med bara en URL, bannerannons, logotyp eller liknande.
● Intelligent Ready-funktion som minskar energiförbrukningen genom att enheten lär sig arbetsgruppens användningsmönster och sätts i lågeffektläge när den inte används.
● Möjligt att göra utskrifter på en mängd olika media, även återvunnet papper, utan att behöva kompromissa med färgkvaliteten.

För ytterligare information, kontakta:
Magnus Cramne, magnus.cramne@docupartner.se, 0730-27 74 46

DocuPartner erbjuder helhetslösningar inom dokument- och utskriftshantering, kontorsmaskiner, kopiatorer, skrivare, kontorsmaterial och service. Vi har en tydlig miljöprofil och är certifierade enligt miljöledningssystemet ISO 14001. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda de mest miljövänliga produkterna och lösningarna som finns tillgängliga på marknaden.
Källa: DocuPartner

Senaste nyheter