Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Discovery Bus miljövänlig sightseeing

https://www.klimatsmart.se/images/news/discoverybus250x475.jpg

Den 3 juni startar Discovery Bus tours sightseeing i stan med Stockholms bästa engelsktalande guider ombord på miljövänliga bussar. - Vi har sett ett behov av kvalitativa sightseeingturer med live-guider ombord, säger Marco Giertz på Stockholm Guide & Cruise Service, som tillsammans med Flygbussarna Charter tagit initiativet till den nya turistupplevelsen. Sightseeingturerna vänder sig till engelsktalande turister och tar ca 1,5 timme. Bussen visar upp de klassiska vyerna från Stockholm, såsom Gamla Stan, Fjällgatan, Djurgården och Dramaten. Guiderna är alla certifierade genom Stockholm Visitors Board. - På en sightseeing med kunnig guide ombord får stockholmsbesökarna ett personligt möte, en möjlighet till frågor och fördjupningar och aktuell information. Guiderna är väl pålästa om såväl historia som kultur- och samhällsliv och det ska bli mycket roligt att presentera detta för Stockholms vetgiriga turister, säger Marco Giertz. Miljövänliga bussar: Miljöaspekten är viktig när besökarna ska köras runt i staden och FlygbussarnaCharter, med sin miljöprofil, passar därför utmärkt för uppgiften. - Bussarna drivs på bränsle som är lokalt odlat och producerat utanför Enköping, vilket minskar mängden koldioxidutsläpp med 80 procent, Våra förare är kunniga på eco-driving, vi är miljöcertifierade och har bussar av högsta miljöklass, säger Monika Johannesen, Divisionssäljare på Flygbussarna Charter. Turer hela sommaren: Sightseeingturerna startar 3 juni och kommer att pågå under sommarsäsongen. - Om intresset är stort så kommer vi att kunna expandera verksamheten, säger Marco Giertz. Fakta om Discovery bus tours: För mer information, kontakta: Marco Giertz, 0701-528 801, marco.giertz@sgcs.se Monika Johannesen, 08-479 37 74, monika.johannesen@peopletravel.se Se även www.bustours.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Discovery Bus miljövänlig sightseeing

2009-06-03
Den 3 juni startar Discovery Bus tours sightseeing i stan med Stockholms bästa engelsktalande guider ombord på miljövänliga bussar. - Vi har sett ett behov av kvalitativa sightseeingturer med live-guider ombord, säger Marco Giertz på Stockholm Guide & Cruise Service, som tillsammans med Flygbussarna Charter tagit initiativet till den nya turistupplevelsen.

Sightseeingturerna vänder sig till engelsktalande turister och tar ca 1,5 timme. Bussen visar upp de klassiska vyerna från Stockholm, såsom Gamla Stan, Fjällgatan, Djurgården och Dramaten. Guiderna är alla certifierade genom Stockholm Visitors Board. - På en sightseeing med kunnig guide ombord får stockholmsbesökarna ett personligt möte, en möjlighet till frågor och fördjupningar och aktuell information. Guiderna är väl pålästa om såväl historia som kultur- och samhällsliv och det ska bli mycket roligt att presentera detta för Stockholms vetgiriga turister, säger Marco Giertz.

Miljövänliga bussar:
Miljöaspekten är viktig när besökarna ska köras runt i staden och FlygbussarnaCharter, med sin miljöprofil, passar därför utmärkt för uppgiften. - Bussarna drivs på bränsle som är lokalt odlat och producerat utanför Enköping, vilket minskar mängden koldioxidutsläpp med 80 procent, Våra förare är kunniga på eco-driving, vi är miljöcertifierade och har bussar av högsta miljöklass, säger Monika Johannesen, Divisionssäljare på Flygbussarna Charter.

Turer hela sommaren:
Sightseeingturerna startar 3 juni och kommer att pågå under sommarsäsongen. - Om intresset är stort så kommer vi att kunna expandera verksamheten, säger Marco Giertz. Fakta om Discovery bus tours:

För mer information, kontakta:
Marco Giertz, 0701-528 801, marco.giertz@sgcs.se
Monika Johannesen, 08-479 37 74, monika.johannesen@peopletravel.se

Se även www.bustours.se.
Källor:

Senaste nyheter