Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

DinEls rapport från Eco Now i Stockholm

https://www.klimatsmart.se/images/news/econowdinel195x147.jpg

I gårkväll kände jag mig, en bonnapajk från Borås, som en katt bland hermelinerna. I samband med Eco Now-mässan i Stockholm var det VIP-mingel för 400 speciellt inbjudna opinionsbildare, kändisar och skvallerpress. Måste dock erkänna att det fanns några riktigt trevliga hermeliner. Skådespelaren och sångaren Per Myrberg överraskade mig med att glatt berätta om sina försök med solceller. Han hade lyckats pressa fram åtskilliga kWh och berömde oss för våra ansträngningar att få kunder att göra egen el. Tänkte erbjuda Per att köra Din Bostadskoll (vårt kalkylverktyg att se status på egna bostaden och simulera sparåtgärder) på ”34:an” men fick för mig att han var känslig för att bli påmind om ”rasket som ska rivas och bort”. Hittade en DinEl-kund, Suzanne Axell, programledare för SVT:s Fråga Doktorn. Hon tyckte om oss, tyckte vi var trevliga och hade bra elpris. Helt klart måste vi sköta oss för att kunna behålla henne. Hon är en krävande kund som alltid väljer den bäste. Det tycker vi om, kvinnor som vet vad dom vill och kan. Vi förde diskussioner om att ta upp programmet ”Fråga Energidoktorn”. Vi får väl se. Mycket stolt poserade Suzanne och hennes väninna med våra Earth Hour-ljus och lovade ha en mysig lördagskväll. Idag blir det väl mer vanligt folk, så man kan tagga ner lite. Och ikväll är det som sagt Earth Hour. Blir ju inte samma sak för mig på hotellrummet som om jag vore hemma i mitt mörklagda hus. Skrivet av Håkan på DinEls blogg.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

DinEls rapport från Eco Now i Stockholm

2012-04-02
I gårkväll kände jag mig, en bonnapajk från Borås, som en katt bland hermelinerna. I samband med Eco Now-mässan i Stockholm var det VIP-mingel för 400 speciellt inbjudna opinionsbildare, kändisar och skvallerpress. Måste dock erkänna att det fanns några riktigt trevliga hermeliner.

Skådespelaren och sångaren Per Myrberg överraskade mig med att glatt berätta om sina försök med solceller. Han hade lyckats pressa fram åtskilliga kWh och berömde oss för våra ansträngningar att få kunder att göra egen el. Tänkte erbjuda Per att köra Din Bostadskoll (vårt kalkylverktyg att se status på egna bostaden och simulera sparåtgärder) på ”34:an” men fick för mig att han var känslig för att bli påmind om ”rasket som ska rivas och bort”.

Hittade en DinEl-kund, Suzanne Axell, programledare för SVT:s Fråga Doktorn. Hon tyckte om oss, tyckte vi var trevliga och hade bra elpris. Helt klart måste vi sköta oss för att kunna behålla henne. Hon är en krävande kund som alltid väljer den bäste. Det tycker vi om, kvinnor som vet vad dom vill och kan. Vi förde diskussioner om att ta upp programmet ”Fråga Energidoktorn”. Vi får väl se.

Mycket stolt poserade Suzanne och hennes väninna med våra Earth Hour-ljus och lovade ha en mysig lördagskväll.

Idag blir det väl mer vanligt folk, så man kan tagga ner lite. Och ikväll är det som sagt Earth Hour. Blir ju inte samma sak för mig på hotellrummet som om jag vore hemma i mitt mörklagda hus.

Skrivet av Håkan på DinEls blogg.

Senaste nyheter