Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Det är nära till Bixias Miljöfond nu

https://www.klimatsmart.se/images/news/bixia200x46b.jpg

I onsdags var jag på vår Producentträff i Laholm och fick äntligen börja prata om Bixia Miljöfond och de nya ansökningskriterier fondens styrgrupp jobbat fram. Eftersom våra närproducenter är lite VIP hos oss så fick de alltså se årets ansökningskriterier i förväg, och många i publiken nickade gillande när jag visade och pratade om dem. Måndag den 15 april börjar ansökningsperioden och den pågår till fredag 30 augusti, så ni andra får snällt vänta och se den 15:e när allt det nya publiceras här på bixia.se. Våra Producentträffar är uppskattade och en jag pratade med under lunchen menade att det är ett bra tillfälle för honom att träffa andra som också producerar förnybar el. Som han sa, så går de där hemma på gården och arbetar på och träffar inte så mycket folk. Det var faktiskt så vi tänkte när vi började med Producentträffar för fyra år sen – att de inbjudna också får en chans att nätverka med varandra i samband med att vi berättar om nya tjänster eller produkter. På träffarna har vi också en stående punkt som handlar om läget på elmarknaden och våra prognoser framåt i tiden. Våra kollegor på krafthandeln och analysavdelningen är riktigt duktiga och med hjälp av dem kan många av våra närproducenter hålla sig uppdaterade om elmarknadsläget och aktuella priser. Själv missade jag onsdagens föreläsning, men ska ta igen det på Producentträffen i Skara nästa vecka. Nä nu måste jag jobba vidare med miljöfonden och allt som ska vara klart att publicera den 15 april. Det är nära nu… Skrivet av Kim på Bixias Energiblogg.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Det är nära till Bixias Miljöfond nu

2013-04-04
I onsdags var jag på vår Producentträff i Laholm och fick äntligen börja prata om Bixia Miljöfond och de nya ansökningskriterier fondens styrgrupp jobbat fram. Eftersom våra närproducenter är lite VIP hos oss så fick de alltså se årets ansökningskriterier i förväg, och många i publiken nickade gillande när jag visade och pratade om dem. Måndag den 15 april börjar ansökningsperioden och den pågår till fredag 30 augusti, så ni andra får snällt vänta och se den 15:e när allt det nya publiceras här på bixia.se.

Våra Producentträffar är uppskattade och en jag pratade med under lunchen menade att det är ett bra tillfälle för honom att träffa andra som också producerar förnybar el. Som han sa, så går de där hemma på gården och arbetar på och träffar inte så mycket folk. Det var faktiskt så vi tänkte när vi började med Producentträffar för fyra år sen – att de inbjudna också får en chans att nätverka med varandra i samband med att vi berättar om nya tjänster eller produkter.

På träffarna har vi också en stående punkt som handlar om läget på elmarknaden och våra prognoser framåt i tiden. Våra kollegor på krafthandeln och analysavdelningen är riktigt duktiga och med hjälp av dem kan många av våra närproducenter hålla sig uppdaterade om elmarknadsläget och aktuella priser. Själv missade jag onsdagens föreläsning, men ska ta igen det på Producentträffen i Skara nästa vecka.

Nä nu måste jag jobba vidare med miljöfonden och allt som ska vara klart att publicera den 15 april. Det är nära nu…

Skrivet av Kim på Bixias Energiblogg.

Senaste nyheter