Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Danska skönhetsserien Nordic Birch

https://www.klimatsmart.se/images/news/nordicbirch220x307.jpg

Nordic Birch är en skönhetsserie från danska Urtekram. Urtekram är Nordens ledande företag inom ekologisk mat och hudvård, som nyligen har lanserats sin skönhetsvårdsserie i Sverige. Vi har testat ett shampoo, shower gel och balsam från Nordic Birch. - Alla produkter i serien har inte testats på djur. - Innehåller inte parabener. - Finns att köpa på Ica, utvalda Coop och hälsokostaffärer. - Innehåller vårdande extrakt av björkblad och doftar blåklint. - Serien är inte särskilt dyr och produkterna vi testade kostar 50 kr/styck. Först och främst ser produkterna visuellt tilltalande ut. Vi gillade det rosa stuket, men även priset på alla produkterna. Det är ett pris som inte är särskilt dyrt och kan konkurrera bra på Icas hyllor. Nordic Birch serien har en kryddig doft som från början kan vara lite för stark, men det tar inte lång tid att tycka om lukten. Eftersom ”vanlig” skönhetsvård innehåller många tillsatser för att det ska dofta bättre är det uppfriskande med någon som är naturlig och lukten blir mer och mer tilltalande för varje gång man använder produkterna från Nordic Birch. Den rengör håret på ett bra sätt och balsamet är mjukgörande för håret. Även shower gelen rengör som den ska, om man är ovan med ekologiska shampoon och balsam kan håret den första tiden bli fettigt snabbt, eftersom det är en vaneprocess. Vi gillar starkt att det finns att köpa i närmaste Ica eller Coop, det billiga priset och att produkterna fungerar alldeles utmärkt. Ett gott betyg för Nordic Birch serien helt enkelt. Pris: 50 kr Skrivet av Irena Aracic på bloggen En lagom dos grönt.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Danska skönhetsserien Nordic Birch

2012-05-03
Nordic Birch är en skönhetsserie från danska Urtekram. Urtekram är Nordens ledande företag inom ekologisk mat och hudvård, som nyligen har lanserats sin skönhetsvårdsserie i Sverige. Vi har testat ett shampoo, shower gel och balsam från Nordic Birch.

- Alla produkter i serien har inte testats på djur.
- Innehåller inte parabener.
- Finns att köpa på Ica, utvalda Coop och hälsokostaffärer.
- Innehåller vårdande extrakt av björkblad och doftar blåklint.
- Serien är inte särskilt dyr och produkterna vi testade kostar 50 kr/styck.

Först och främst ser produkterna visuellt tilltalande ut. Vi gillade det rosa stuket, men även priset på alla produkterna. Det är ett pris som inte är särskilt dyrt och kan konkurrera bra på Icas hyllor. Nordic Birch serien har en kryddig doft som från början kan vara lite för stark, men det tar inte lång tid att tycka om lukten. Eftersom ”vanlig” skönhetsvård innehåller många tillsatser för att det ska dofta bättre är det uppfriskande med någon som är naturlig och lukten blir mer och mer tilltalande för varje gång man använder produkterna från Nordic Birch. Den rengör håret på ett bra sätt och balsamet är mjukgörande för håret. Även shower gelen rengör som den ska, om man är ovan med ekologiska shampoon och balsam kan håret den första tiden bli fettigt snabbt, eftersom det är en vaneprocess. Vi gillar starkt att det finns att köpa i närmaste Ica eller Coop, det billiga priset och att produkterna fungerar alldeles utmärkt. Ett gott betyg för Nordic Birch serien helt enkelt.

Pris: 50 kr

Skrivet av Irena Aracic på bloggen En lagom dos grönt.

För mer information, besök: www.urtekram.dk

Senaste nyheter