Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Cramo stödjer SOS Barnbyar i Baltikum

https://www.klimatsmart.se/images/news/cramo220x50.gif

Cramokoncernen, som hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn, har skrivit ett nytt tvåårsavtal som huvudsponsor till SOS Barnbyar. Fokus för satsningen är SOS Barnbyars verksamhet i Baltikum. Det handlar om att både hjälpa till finansiellt men även att Cramo hjälper till med kompetens inom marknadsföring och att ge tillgång till sitt affärsnätverk. Allt för att SOS Barnbyar ska kunna verka på lång sikt och integrerat i de baltiska samhällena. - SOS Barnbyar är jätteglada över detta samarbete, säger Pia Watkinson, chef företagssamarbeten & stora givare inom organisationen. Vi har haft ett nära samarbete med Cramo i många år och ser nu fram emot hur vi kan vidareutveckla det, avslutar Watkinson. - Utöver ett finansiellt stöd vill vi bidra med praktisk hjälp, säger Anders Collman, marknadsdirektör på Cramo. Vårt mål är att kunna bidra till att öka kunskapen och intresset för SOS Barnbyars verksamhet bland andra företag verksamma i Baltikum samtidigt som det engagerar våra egna medarbetare. Vi kan självklart hjälpa till i samband med olika bygg- och renoveringsprojekt, men även bidra med kompetens inom marknadsföring, försäljning affärsmannaskap och nätverksbyggande, säger Collman. För att lyckas krävs mer än pengar Cramo har sedan 2009 varit en av SOS Barnbyars huvudsponsorer och under åren stöttat hjälporganisationen i bland annat Ukraina. Genom att fokusera Baltikum, där Cramo har en stor egen verksamhet, hoppas båda avtalsparterna att locka även andra lokala företag att skapa engagemang, bidra med pengar och annan kompetens för att säkra det viktiga arbete som sker för de utsatta barnen. För mer information: Anders Collman, marknadsdirektör på Cramo-koncernen E-post: Anders.Collman@Cramo.com Telefon: 08 623 5477, Mobiltelefon 070 623 0677

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Cramo stödjer SOS Barnbyar i Baltikum

2014-03-04
Cramokoncernen, som hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn, har skrivit ett nytt tvåårsavtal som huvudsponsor till SOS Barnbyar. Fokus för satsningen är SOS Barnbyars verksamhet i Baltikum. Det handlar om att både hjälpa till finansiellt men även att Cramo hjälper till med kompetens inom marknadsföring och att ge tillgång till sitt affärsnätverk. Allt för att SOS Barnbyar ska kunna verka på lång sikt och integrerat i de baltiska samhällena.

- SOS Barnbyar är jätteglada över detta samarbete, säger Pia Watkinson, chef företagssamarbeten & stora givare inom organisationen. Vi har haft ett nära samarbete med Cramo i många år och ser nu fram emot hur vi kan vidareutveckla det, avslutar Watkinson.

- Utöver ett finansiellt stöd vill vi bidra med praktisk hjälp, säger Anders Collman, marknadsdirektör på Cramo. Vårt mål är att kunna bidra till att öka kunskapen och intresset för SOS Barnbyars verksamhet bland andra företag verksamma i Baltikum samtidigt som det engagerar våra egna medarbetare. Vi kan självklart hjälpa till i samband med olika bygg- och renoveringsprojekt, men även bidra med kompetens inom marknadsföring, försäljning affärsmannaskap och nätverksbyggande, säger Collman.
För att lyckas krävs mer än pengar

Cramo har sedan 2009 varit en av SOS Barnbyars huvudsponsorer och under åren stöttat hjälporganisationen i bland annat Ukraina. Genom att fokusera Baltikum, där Cramo har en stor egen verksamhet, hoppas båda avtalsparterna att locka även andra lokala företag att skapa engagemang, bidra med pengar och annan kompetens för att säkra det viktiga arbete som sker för de utsatta barnen.

För mer information:
Anders Collman, marknadsdirektör på Cramo-koncernen
E-post: Anders.Collman@Cramo.com
Telefon: 08 623 5477, Mobiltelefon 070 623 0677
Källa: Cramo

Senaste nyheter