Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Corem väljer energibesparing med Mestro

https://www.klimatsmart.se/images/news/flexolvit192x25pc.png

Flexolvit, utvecklare av energi- och miljöledningssystemet Mestro annonserar idag att Corem Property Group (Corem) skrivit avtal om att ansluta samtliga fastigheter till Mestro. Med hjälp av Mestros unika webbtjänst kan Corem Properties Group nu få detaljerad överblick över samtliga förbrukningsslag, sin totala energi förbrukning samt miljöpåverkan. Corem Property Group, en ledande fastighetsägare inom industri-, lager-, logistik-, och handelsfastigheter i Sverige samt Danmark har som en del i sitt miljöarbete valt att investera i Flexolvits Mestro Energi- och Miljöledningssytem. Med hjälp av Mestro kommer Corem att automatiskt kunna övervaka hela sitt fastighetsbestånd med följande funktioner: • Timupplösta energirapporter för samtliga förbrukningsslag. • Automatiska miljörapporter för samtliga förbrukningsslag. • Gränsvärdesmätningar för t.ex. "Green Building"-certifiering. • Löpande effekt- och energianalys samt optimeringsunderlag. • Dynamisk gruppering av fastigheter, hyresgäster och mätare. "Mestro erbjuder oss den helhetsbild i vårt miljöarbete som vi behöver" säger Roland Siggesson från Corem Property Group och fortsätter, "De automatiska miljörapporter och de energioptimeringsunderlag som erbjuds i Mestro ger oss väldigt kostnadseffektiva besparingsmöjligheter för våra fastigheter." "Flexolvit är stolta att få samarbeta med Corem Property Group", säger Patric Karlsson, vd för Flexolvit. "Att få jobba med en så stark kund som Corem runt miljöfrågor och automatiska miljörapporter visar Flexolvit's fördelar på bästa möjliga sätt." Är du intresserad av att få en demonstration av Mestro, kontakta: Flexolvit, sales@flexolvit.se, 070-54 53 675.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Corem väljer energibesparing med Mestro

2011-05-17
Flexolvit, utvecklare av energi- och miljöledningssystemet Mestro annonserar idag att Corem Property Group (Corem) skrivit avtal om att ansluta samtliga fastigheter till Mestro. Med hjälp av Mestros unika webbtjänst kan Corem Properties Group nu få detaljerad överblick över samtliga förbrukningsslag, sin totala energi förbrukning samt miljöpåverkan.

Corem Property Group, en ledande fastighetsägare inom industri-, lager-, logistik-, och handelsfastigheter i Sverige samt Danmark har som en del i sitt miljöarbete valt att investera i Flexolvits Mestro Energi- och Miljöledningssytem.

Med hjälp av Mestro kommer Corem att automatiskt kunna övervaka hela sitt fastighetsbestånd med följande funktioner:

• Timupplösta energirapporter för samtliga förbrukningsslag.
• Automatiska miljörapporter för samtliga förbrukningsslag.
• Gränsvärdesmätningar för t.ex. "Green Building"-certifiering.
• Löpande effekt- och energianalys samt optimeringsunderlag.
• Dynamisk gruppering av fastigheter, hyresgäster och mätare.

"Mestro erbjuder oss den helhetsbild i vårt miljöarbete som vi behöver" säger Roland Siggesson från Corem Property Group och fortsätter, "De automatiska miljörapporter och de energioptimeringsunderlag som erbjuds i Mestro ger oss väldigt kostnadseffektiva besparingsmöjligheter för våra fastigheter."

"Flexolvit är stolta att få samarbeta med Corem Property Group", säger Patric Karlsson, vd för Flexolvit. "Att få jobba med en så stark kund som Corem runt miljöfrågor och automatiska miljörapporter visar Flexolvit's fördelar på bästa möjliga sätt."

Är du intresserad av att få en demonstration av Mestro, kontakta:
Flexolvit, sales@flexolvit.se, 070-54 53 675.
Källa: Flexolvit

Senaste nyheter