Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

c/o Gerd Lanseras i Japan

https://www.klimatsmart.se/images/news/cogerd250x73.png

Efter månader av förberedelser är det nu äntligen klart. I Februari 2013 lanseras Eco Hair Care från c/o Gerd i Japan. I Japan är den ekologiska hårvården någonting som börjar bli det självklara valen att använda på frisörsalongerna. c/o Gerd påbörjade samarbetet med vår agent för den Japanska marknaden under våren 2012. Ett tiotal större salonger i Tokyo fick två märken att arbeta med där man dolt varumärkena. Det ena är en av världens största och mest etablerade ekologiska frisörmärke som finns på marknaden idag, det andra var c/o Gerd som tillverkas i Jokkmokk uppe i Svenska Lappland. Vi som grundat c/o Gerd var naturligtvis väldigt pirriga inför vad för resultat som skulle komma utav detta. Vår totala lycka går inte att beskriva när nästan samtliga produkter fick toppbetyg av den hårda juryn. Sedan förut är vi (och kanske ni) bekanta med B2 Hariserum, den gick ut med de högsta betygen. Stolt! Alla som har börjat exportera till Japan vet att de europeiska testerna för att få sälja och tillverka kosmetika är en blek pust av vad de japanska myndigheterna kräver. Fullständiga innehållsdeklarationer som analyseras råvara för råvara för att befästa det vi som tillverkare säger genomförs grundligt. Processen är långsam och utförlig men även här kammade c/o Gerd hem full pott. Någonting som vi är mycket stolta för! Hela serien är baserad på tre Schampon. De första bokstäverna i Schampot står för de latinska namnen som Blåbär, Hjortron och lingon har. Ett balsam, Leav In serum och två ekologiska hårvax omfattar serien.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

c/o Gerd Lanseras i Japan

2013-01-20
Efter månader av förberedelser är det nu äntligen klart. I Februari 2013 lanseras Eco Hair Care från c/o Gerd i Japan.

I Japan är den ekologiska hårvården någonting som börjar bli det självklara valen att använda på frisörsalongerna. c/o Gerd påbörjade samarbetet med vår agent för den Japanska marknaden under våren 2012. Ett tiotal större salonger i Tokyo fick två märken att arbeta med där man dolt varumärkena. Det ena är en av världens största och mest etablerade ekologiska frisörmärke som finns på marknaden idag, det andra var c/o Gerd som tillverkas i Jokkmokk uppe i Svenska Lappland.

Vi som grundat c/o Gerd var naturligtvis väldigt pirriga inför vad för resultat som skulle komma utav detta. Vår totala lycka går inte att beskriva när nästan samtliga produkter fick toppbetyg av den hårda juryn. Sedan förut är vi (och kanske ni) bekanta med B2 Hariserum, den gick ut med de högsta betygen. Stolt!

Alla som har börjat exportera till Japan vet att de europeiska testerna för att få sälja och tillverka kosmetika är en blek pust av vad de japanska myndigheterna kräver. Fullständiga innehållsdeklarationer som analyseras råvara för råvara för att befästa det vi som tillverkare säger genomförs grundligt. Processen är långsam och utförlig men även här kammade c/o Gerd hem full pott. Någonting som vi är mycket stolta för!

Hela serien är baserad på tre Schampon. De första bokstäverna i Schampot står för de latinska namnen som Blåbär, Hjortron och lingon har. Ett balsam, Leav In serum och två ekologiska hårvax omfattar serien.
Källa: c/o Gerd

Senaste nyheter