Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

c/o Gerd firar sina framgångar på Facebook

https://www.klimatsmart.se/images/news/cogerd-fb2000-250x188.jpg

2000 Gilla på Facebook! Det firar vi med att erbjuda Åf och slutkonsumenter en Bonus! 2014 går i utvecklingens anda här på c/o Gerd. Vart efter vi närmar oss spännande lanseringar och nyheter kommer ni alla få ta del av dem! c/o Gerd får en helt ny plattform på nätet! Vi kommer att ge er en bättre upplevelse i datorn, på telefonen samt surfplatterna! Vår designer arbetar för fullt för att skapa ett uttryck som mer singnalerar vad c/o Gerd står för. Hämta din Bonus! Nu är det ingen nyhet för någon att c/o Gerd är ett litet familjeföretag som huserar längst uppe i Nordligaste Lappland. Vi skulle inte vara någonting utan er alla fantastiska Återförsäljare och nöjda slutkonsumenter. Det lilla företagets allra bästa vän är nöjda kunder som berättar det för andra som berättar det för andra. För privatpersoner: Skriv och berätta kort om en/flera favoritprodukt/er som du använder av c/o Gerd sortiment på vår facebooksida. Kopiera det du skrivit och eposta det till order@careofgerd.se och ange ordet Bonus i ämnesraden. Du får en rabbatkod på 20% som gäller under mars månad i vår Webshop. För återförsäljare: Skriv och berätta en eller flera saker som du verkligen tycker att vi på c/o Gerd har lyckats med. Service? Bra bemötande eller om produkterna. Skriv på vår facebooksida och erhåll 10% din nästa order! Dock gäller den enbart på order som läggs i mars månad. Maila order@careofgerd.se och märk med ordet Bonus i ämnesraden samt skicka med det du skrivit. Varför detta? Jo, När vi gör vår nya hemsida kommer några av era omdömen att få vara med på en sidan som besökarna kan gå in och kika på. För oss är det det finaste vi kan ge nya c/o Gerdanvändare, era omdömen.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

c/o Gerd firar sina framgångar på Facebook

2014-02-20
2000 Gilla på Facebook! Det firar vi med att erbjuda Åf och slutkonsumenter en Bonus! 2014 går i utvecklingens anda här på c/o Gerd. Vart efter vi närmar oss spännande lanseringar och nyheter kommer ni alla få ta del av dem!

c/o Gerd får en helt ny plattform på nätet!

Vi kommer att ge er en bättre upplevelse i datorn, på telefonen samt surfplatterna! Vår designer arbetar för fullt för att skapa ett uttryck som mer singnalerar vad c/o Gerd står för.

Hämta din Bonus!

Nu är det ingen nyhet för någon att c/o Gerd är ett litet familjeföretag som huserar längst uppe i Nordligaste Lappland. Vi skulle inte vara någonting utan er alla fantastiska Återförsäljare och nöjda slutkonsumenter. Det lilla företagets allra bästa vän är nöjda kunder som berättar det för andra som berättar det för andra.

För privatpersoner:
Skriv och berätta kort om en/flera favoritprodukt/er som du använder av c/o Gerd sortiment på vår facebooksida. Kopiera det du skrivit och eposta det till order@careofgerd.se och ange ordet Bonus i ämnesraden. Du får en rabbatkod på 20% som gäller under mars månad i vår Webshop.

För återförsäljare:
Skriv och berätta en eller flera saker som du verkligen tycker att vi på c/o Gerd har lyckats med. Service? Bra bemötande eller om produkterna. Skriv på vår facebooksida och erhåll 10% din nästa order!

Dock gäller den enbart på order som läggs i mars månad. Maila order@careofgerd.se och märk med ordet Bonus i ämnesraden samt skicka med det du skrivit.

Varför detta?

Jo, När vi gör vår nya hemsida kommer några av era omdömen att få vara med på en sidan som besökarna kan gå in och kika på. För oss är det det finaste vi kan ge nya c/o Gerdanvändare, era omdömen.

Till vår Facebook-sida:
www.facebook.com/careofgerd

Detta erbjudande gäller endast till sista februari 2014!

Med vänliga hälsningar

c/o Gerd
Källa: c/o Gerd

Senaste nyheter