Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Carolas Ekosöta - ny bok om ekodesserter

https://www.klimatsmart.se/images/news/ekosota145x186.jpg

Tv-kocken Carola Magnusson fortsätter att missionera, och den här gången i form av en förförisk dessertbok. Självklara ingredienser i alla Carolas recept är ekologiska råvaror, samt en rejäl dos kärlek till både maten och naturen. Dinkelbullar med choklad och apelsin, äpplekompott, sommarmaränger och kokostorn – omöjliga att motstå. Carolas ekosöta är en smak och bildsensation sida upp och sida ner. Recepten samspelar med Gunnar Bergkrantz vackra bilder och Karin Hubers lekfulla formgivning. Varför inte avsluta en middag i trädgården med en ekologisk jordgubbscarpaccio som smakar både sommar och barndom? Det förändrar kanske inte världen, men det är ett steg i rätt riktning. Ett ganska gott steg dessutom! Carola Magnusson är matmamman och tv-kocken som började sin karriär i skolköket. Under 2008 lagade hon mat i Matakuten på TV 4. Hon har tidigare gett ut kokböckerna Manna och Carolas ekokök.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Carolas Ekosöta - ny bok om ekodesserter

2009-05-19
Tv-kocken Carola Magnusson fortsätter att missionera, och den här gången i form av en förförisk dessertbok. Självklara ingredienser i alla Carolas recept är ekologiska råvaror, samt en rejäl dos kärlek till både maten och naturen. Dinkelbullar med choklad och apelsin, äpplekompott, sommarmaränger och kokostorn – omöjliga att motstå.

Carolas ekosöta är en smak och bildsensation sida upp och sida ner. Recepten samspelar med Gunnar Bergkrantz vackra bilder och Karin Hubers lekfulla formgivning.

Varför inte avsluta en middag i trädgården med en ekologisk jordgubbscarpaccio som smakar både sommar och barndom? Det förändrar kanske inte världen, men det är ett steg i rätt riktning. Ett ganska gott steg dessutom!

Carola Magnusson är matmamman och tv-kocken som började sin karriär i skolköket. Under 2008 lagade hon mat i Matakuten på TV 4. Hon har tidigare gett ut kokböckerna Manna och Carolas ekokök.
Källor:

Senaste nyheter