Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Capee Group på Stockholm Cleantech 30/9

https://www.klimatsmart.se/images/news/capeegroup84x48a.jpg

När Stockholm Cleantech Venture Day 2010 avgörs den 30 september i Kista Science Tower är Capee Group en av de nominerade. Som ett av Nordens främsta företag inom cleantech kommer man att presentera sin innovativa mjukvara och affärsidé Capee Action Station för såväl svenska som internationella investorer, entreprenörer och beslutsfattare. Den 30 september kommer Nordens 25 främsta företag inom cleantech att presentera sina affärsidéer i Kista Science Tower för såväl svenska som internationella investorer, entreprenörer och beslutsfattare. Konferensen arrangeras för fjärde gången av Kista Science City, STING (Stockholm Innovation & Growth) och KIC InnoEnergy i syfte att lyfta fram innovativa företag som bland annat arbetar med förnybar energi, förbättringar av energieffektiviteten, koldioxid- och utsläppsminskningar, energilagring och grön IT. Juryn tittar bland annat på produktens eller tjänstens innovationshöjd, vilka positiva miljöeffekter den har, hur marknadspotentialen ser ut, säljförmåga, det finansiella behovet för fortsatt tillväxt och på det sätt som bolaget presenterar sitt case under konferensen. Capee Group har sedan starten 2004 arbetat målmedvetet och långsiktigt för att göra processindustrin mer framgångsrik och miljövänlig. Genom mjukvaran Capee Action Station kan företag inom papper och massa, energiproduktion, biobränsle, kemi, petrokemi, stål, anrikning, livsmedel m fl hitta såväl underliggande orsaker till komplexa och kostsamma driftproblem som att snabbt få reda på det mest effektiva och optimala körsättet. Minimerad energiåtgång och kemikalieförbrukning samt minimerade utsläpp av CO2, NOx och andra miljöfarliga ämnen är några av anledningarna till att man nu nominerats till Stockholm Cleantech Venture Day 2010. – Capee Group har visat att man har marknadspotential och innovationshöjd, att man har ett unikt erbjudande och en ambiton att växa samt en investeringspotential som gör företaget intressant för investorer, säger Magnus Rehn som är affärscoach och ansvarig för cleantech på STING (Stockholm Innovation & Growth). – Ett riktigt kul och väldigt bra kvitto på att vi har en unik och hållbar produkt som kan komma att betyda mycket för Sveriges och kanske hela världens processindustri i framtiden. Ser fram emot den 30 september – ska bli spännande, säger Peter Nilsson, VD på Capee Group. För mer information kontakta Peter Nilsson, VD Capee Group, 0708-53 28 80, peter.nilsson@capeegroup.com Capee Group är ett innovativt mjukvaruföretag inom cleantech som arbetar proaktivt och långsiktigt för att göra världens processindustri mer effektiv, lönsam och miljövänlig. Genom den revolutionerande mjukvaran Capee Action Station kan företag inom papper och massa, energiproduktion, biobränsle, kemi, petrokemi, stål, anrikning, livsmedel m fl lösa sina dagliga driftproblem snabbare och löpande maximera sin prestanda.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Capee Group på Stockholm Cleantech 30/9

2010-09-29
När Stockholm Cleantech Venture Day 2010 avgörs den 30 september i Kista Science Tower är Capee Group en av de nominerade. Som ett av Nordens främsta företag inom cleantech kommer man att presentera sin innovativa mjukvara och affärsidé Capee Action Station för såväl svenska som internationella investorer, entreprenörer och beslutsfattare.

Den 30 september kommer Nordens 25 främsta företag inom cleantech att presentera sina affärsidéer i Kista Science Tower för såväl svenska som internationella investorer, entreprenörer och beslutsfattare. Konferensen arrangeras för fjärde gången av Kista Science City, STING (Stockholm Innovation & Growth) och KIC InnoEnergy i syfte att lyfta fram innovativa företag som bland annat arbetar med förnybar energi, förbättringar av energieffektiviteten, koldioxid- och utsläppsminskningar, energilagring och grön IT. Juryn tittar bland annat på produktens eller tjänstens innovationshöjd, vilka positiva miljöeffekter den har, hur marknadspotentialen ser ut, säljförmåga, det finansiella behovet för fortsatt tillväxt och på det sätt som bolaget presenterar sitt case under konferensen.

Capee Group har sedan starten 2004 arbetat målmedvetet och långsiktigt för att göra processindustrin mer framgångsrik och miljövänlig. Genom mjukvaran Capee Action Station kan företag inom papper och massa, energiproduktion, biobränsle, kemi, petrokemi, stål, anrikning, livsmedel m fl hitta såväl underliggande orsaker till komplexa och kostsamma driftproblem som att snabbt få reda på det mest effektiva och optimala körsättet. Minimerad energiåtgång och kemikalieförbrukning samt minimerade utsläpp av CO2, NOx och andra miljöfarliga ämnen är några av anledningarna till att man nu nominerats till Stockholm Cleantech Venture Day 2010.

– Capee Group har visat att man har marknadspotential och innovationshöjd, att man har ett unikt erbjudande och en ambiton att växa samt en investeringspotential som gör företaget intressant för investorer, säger Magnus Rehn som är affärscoach och ansvarig för cleantech på STING (Stockholm Innovation & Growth).

– Ett riktigt kul och väldigt bra kvitto på att vi har en unik och hållbar produkt som kan komma att betyda mycket för Sveriges och kanske hela världens processindustri i framtiden. Ser fram emot den 30 september – ska bli spännande, säger Peter Nilsson, VD på Capee Group.

För mer information kontakta Peter Nilsson, VD Capee Group, 0708-53 28 80, peter.nilsson@capeegroup.com

Capee Group är ett innovativt mjukvaruföretag inom cleantech som arbetar proaktivt och långsiktigt för att göra världens processindustri mer effektiv, lönsam och miljövänlig. Genom den revolutionerande mjukvaran Capee Action Station kan företag inom papper och massa, energiproduktion, biobränsle, kemi, petrokemi, stål, anrikning, livsmedel m fl lösa sina dagliga driftproblem snabbare och löpande maximera sin prestanda.
Källa: Capee Group

Senaste nyheter