Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Butik21.coms miljövänliga stödstrumpor

https://www.klimatsmart.se/images/news/butik21179x97.jpg

Butik21.com som säljer stödstrumpor till hela Norden via internet arbetar kontinuerligt för att minska sin miljöpåverkan. Som ett led i att göra vår verksamhet ännu mer miljövänlig så testar vi nu att ta bort förpackningarna från vissa av de stödstrumpor som vi säljer. Om kunderna upplever det som positivt kommer vi förhandla med samtliga våra leverantörer om att ta bort förpackningarna. Stödstrumpor förpackas normalt i plastförpackningar som märks med färg, storlek och tillverkningsdatum. Dessa plastförpackningar läggs sedan i designade, ytbehandlade pappersförpackningar där bilder och text beskriver innehållet. Det är de ytbehandlade pappersförpackningarna som vi tar bort. När kunder köper stödstrumpor i en traditionell butik finns alla bilder och information tillgänglig på förpackningen där de fyller ett visst syfte. När stödstrumporna köps hos butik21.com finns alla bilder och all information tillgänglig på internet. Det innebär att den information som förpackningen förmedlar i butik inte har något syfte vid e-handel. Genom att ta bort förpackningarna minskar vi tillverkarnas miljöpåverkan och därmed vår egen. Förändringen omfattar våra mest sålda produkter och bland annat de flesta stödstrumpor för män, samtliga stödstrumpor för gravida och de flesta stödstrumpor i kompressionsklass 1. Nu kan vi erbjuda ett större utbud av stödstrumpor än traditionella butiker och dessutom gör vi det miljövänligare och billigare. Butik21.com säljer stödstrumpor till kunder i hela norden. Butik21.com fokuserar på stödstrumpor av högsta kvalitet, snabba leveranser och låga priser. Butiken startades våren 2008 och ambitionen är att bli Nordens ledande butik för stödstrumpor. Butik21.com är certifierad av trygg e-handel och drivs av NHM Supplies AB 556738-9126. Vid frågor kontakta: Richard Torsslow, 070-765 23 49, info@butik21.com

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Butik21.coms miljövänliga stödstrumpor

2010-06-27
Butik21.com som säljer stödstrumpor till hela Norden via internet arbetar kontinuerligt för att minska sin miljöpåverkan. Som ett led i att göra vår verksamhet ännu mer miljövänlig så testar vi nu att ta bort förpackningarna från vissa av de stödstrumpor som vi säljer. Om kunderna upplever det som positivt kommer vi förhandla med samtliga våra leverantörer om att ta bort förpackningarna.

Stödstrumpor förpackas normalt i plastförpackningar som märks med färg, storlek och tillverkningsdatum. Dessa plastförpackningar läggs sedan i designade, ytbehandlade pappersförpackningar där bilder och text beskriver innehållet. Det är de ytbehandlade pappersförpackningarna som vi tar bort.

När kunder köper stödstrumpor i en traditionell butik finns alla bilder och information tillgänglig på förpackningen där de fyller ett visst syfte. När stödstrumporna köps hos butik21.com finns alla bilder och all information tillgänglig på internet. Det innebär att den information som förpackningen förmedlar i butik inte har något syfte vid e-handel.

Genom att ta bort förpackningarna minskar vi tillverkarnas miljöpåverkan och därmed vår egen.

Förändringen omfattar våra mest sålda produkter och bland annat de flesta stödstrumpor för män, samtliga stödstrumpor för gravida och de flesta stödstrumpor i kompressionsklass 1.

Nu kan vi erbjuda ett större utbud av stödstrumpor än traditionella butiker och dessutom gör vi det miljövänligare och billigare.

Butik21.com säljer stödstrumpor till kunder i hela norden. Butik21.com fokuserar på stödstrumpor av högsta kvalitet, snabba leveranser och låga priser. Butiken startades våren 2008 och ambitionen är att bli Nordens ledande butik för stödstrumpor.

Butik21.com är certifierad av trygg e-handel och drivs av NHM Supplies AB 556738-9126.

Vid frågor kontakta: Richard Torsslow, 070-765 23 49, info@butik21.com
Källa: Butik21.com

Senaste nyheter