Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Brevo säker internetkanal för info

https://www.klimatsmart.se/images/news/brevo241x64.jpg

Varje år skickas över 900 miljoner fönsterkuvert i Sverige. De börjar alla som en fil på en dator. Skrivs ut på papper, stoppas i kuvert och transporteras till miljontals fysiska brevlådor. Det går åt mängder av träd för att producera alla papper och kuvert och transporterna slukar miljontals liter bensin. Bara portokostnaderna är nästan 3 miljarder. Men om fönsterkuverten börjar som en fil på en dator – varför inte skicka dem som filer istället? Brevo är Sveriges första Internetbaserade kanal för säker skriftlig kommunikation. Med Brevo kan privatpersoner ta emot, läsa och svara på post från företag, myndigheter och organisationer. För avsändarna innebär Brevo att de når sina kunder snabbare, tryggare, billigare, och med minimal belastning på miljön. Brevo är helt gratis för mottagarna och innebär att alla brev samlas i ett personligt arkiv på nätet istället för i en stökig hög hemma. Med Brevo kommer mottagarna åt sin viktiga post när de vill, var de än befinner dig i världen. Säkerheten och integriteten i första rummet ”Brevo:s strategi att nå alla boende i Sverige går hand i hand med UC:s önskan att erbjuda en miljövänlig lösning med hög service till alla UC:s kunder. UC har valt Brevo för att garantera de omfrågade privatpersonernas integritet och för att samtidigt uppfylla de säkerhetskrav som olika myndigheter ställer på vår verksamhet”. Roland Sigbladh, Marknadschef, UC. Antalet mottagare i Brevo ökar mycket snabbt liksom antalet avsändare. För ytterligare information, kontakta: Björn Junge, grundare & marknadschef Brevo, 070-575 34 51, bjorn.junge@brevo.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Brevo säker internetkanal för info

2011-04-12
Varje år skickas över 900 miljoner fönsterkuvert i Sverige. De börjar alla som en fil på en dator. Skrivs ut på papper, stoppas i kuvert och transporteras till miljontals fysiska brevlådor. Det går åt mängder av träd för att producera alla papper och kuvert och transporterna slukar miljontals liter bensin. Bara portokostnaderna är nästan 3 miljarder. Men om fönsterkuverten börjar som en fil på en dator – varför inte skicka dem som filer istället?

Brevo är Sveriges första Internetbaserade kanal för säker skriftlig kommunikation. Med Brevo kan privatpersoner ta emot, läsa och svara på post från företag, myndigheter och organisationer. För avsändarna innebär Brevo att de når sina kunder snabbare, tryggare, billigare, och med minimal belastning på miljön.

Brevo är helt gratis för mottagarna och innebär att alla brev samlas i ett personligt arkiv på nätet istället för i en stökig hög hemma. Med Brevo kommer mottagarna åt sin viktiga post när de vill, var de än befinner dig i världen.

Säkerheten och integriteten i första rummet
”Brevo:s strategi att nå alla boende i Sverige går hand i hand med UC:s önskan att erbjuda en miljövänlig lösning med hög service till alla UC:s kunder. UC har valt Brevo för att garantera de omfrågade privatpersonernas integritet och för att samtidigt uppfylla de säkerhetskrav som olika myndigheter ställer på vår verksamhet”. Roland Sigbladh, Marknadschef, UC. Antalet mottagare i Brevo ökar mycket snabbt liksom antalet avsändare.

För ytterligare information, kontakta:
Björn Junge, grundare & marknadschef Brevo, 070-575 34 51, bjorn.junge@brevo.se.
Källa: Brevo

Senaste nyheter