Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Bra försäljningsstart för energipaneler

https://www.klimatsmart.se/images/news/ruukki250x71pb.jpg

Försäljningen av Ruukkis energipaneler som lanserades i våras har börjat bra. De senaste kontrakten har skrivits i Finland för Itellas och Keskos nya byggnadsprojekt, av vilka det största kontraktet, värt nästan motsvarande 10 miljoner kronor, har tecknats med byggentreprenören Hartela för leverans av paneler till Itellas nya logistikcenter. Ruukkis energipaneler är prefabricerade element som är avsedda för ytterväggar på byggnader för att göra byggnaden mycket lufttät. Tack vare sin lufttäthet minskar Ruukkis energipaneler märkbart behovet av uppvärmning och nedkylning av byggnader och reducerar koldioxidutsläppen. Energipaneler är idealiska för bland annat affärs-, industri- och lagerbyggnader. ­- Ruukki och Aalto-universitetet har använt datorsimulering för att modellera byggnaden exakt. Resultaten visar tydligt att man kan uppnå betydande besparingar i energiförbrukning genom att använda Ruukki energipaneler. Itella satsar medvetet på miljöfrämjande åtgärder och vi strävar efter att minska våra koldioxidutsläpp, framhåller Ville Jokela, Development Director på Itella. Enligt avtalet ska Ruukki leverera totalt mer än 20 000 kvadratmeter energipaneler till Itellas nya 500 meter långa logistikcenter i Pennala för att förbättra byggnadens energieffektivitet och minska koloxidavtrycket. Ruukkis energipaneler ger betydande besparingar av de årliga uppvärmningskostnaderna. Oulun Pelti ja Eristys Oy är fasadentreprenör för K-supermarket Jääli i Kiiminki och är också ett Ruukki-certifierat installationsföretag. "Certifierad installation är kundens garanti för pålitlig leverans", förklarar Samuli Leinonen vid Oulun Pelti ja Eristys Oy. Tidigare i år har Ruukki levererat energipaneler till en ny sportanläggning i Sole Skog i Norge. Energipanelerna tillverkas vid Ruukkis fabrik i Alajärvi, Finland. För mer information, kontakta: Martin Flodihn, Business director, Ruukki Sverige AB, Martin.flodihn@ruukki.com, 0709-833 451.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Bra försäljningsstart för energipaneler

2011-09-28
Försäljningen av Ruukkis energipaneler som lanserades i våras har börjat bra. De senaste kontrakten har skrivits i Finland för Itellas och Keskos nya byggnadsprojekt, av vilka det största kontraktet, värt nästan motsvarande 10 miljoner kronor, har tecknats med byggentreprenören Hartela för leverans av paneler till Itellas nya logistikcenter.

Ruukkis energipaneler är prefabricerade element som är avsedda för ytterväggar på byggnader för att göra byggnaden mycket lufttät. Tack vare sin lufttäthet minskar Ruukkis energipaneler märkbart behovet av uppvärmning och nedkylning av byggnader och reducerar koldioxidutsläppen. Energipaneler är idealiska för bland annat affärs-, industri- och lagerbyggnader.

­- Ruukki och Aalto-universitetet har använt datorsimulering för att modellera byggnaden exakt. Resultaten visar tydligt att man kan uppnå betydande besparingar i energiförbrukning genom att använda Ruukki energipaneler. Itella satsar medvetet på miljöfrämjande åtgärder och vi strävar efter att minska våra koldioxidutsläpp, framhåller Ville Jokela, Development Director på Itella.

Enligt avtalet ska Ruukki leverera totalt mer än 20 000 kvadratmeter energipaneler till Itellas nya 500 meter långa logistikcenter i Pennala för att förbättra byggnadens energieffektivitet och minska koloxidavtrycket. Ruukkis energipaneler ger betydande besparingar av de årliga uppvärmningskostnaderna.

Oulun Pelti ja Eristys Oy är fasadentreprenör för K-supermarket Jääli i Kiiminki och är också ett Ruukki-certifierat installationsföretag. "Certifierad installation är kundens garanti för pålitlig leverans", förklarar Samuli Leinonen vid Oulun Pelti ja Eristys Oy.

Tidigare i år har Ruukki levererat energipaneler till en ny sportanläggning i Sole Skog i Norge. Energipanelerna tillverkas vid Ruukkis fabrik i Alajärvi, Finland.

För mer information, kontakta:
Martin Flodihn, Business director, Ruukki Sverige AB, Martin.flodihn@ruukki.com, 0709-833 451.
Källa: Ruukki

Senaste nyheter