Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Bolibompa filmar på Eskilstuna Energi och Miljö

https://www.klimatsmart.se/images/news/johan250x188.jpg

Johan Anderblad, programledare på SVT:s barnprogram Bolibompa, kommer till Eskilstuna för att göra reportage till Bolibompas programserie ”Johans uppdrag”. Temat är staden och de saker som finns i en stad. I det här fallet ska det filmas och intervjuas på Eskilstuna Energi och Miljö om vatten, avlopp, el och värme. De senaste två åren har Johan Anderberg filmat, klippt och egenproducerat programserien ”Johans uppdrag” för Bolibompa. Programserien blev en succé och nu är det dags för en ny serie i temat staden. - Vi får in massor av brev från barn där de har frågor om precis allt. Därför ska det bli roligt att nu få göra reportage om vatten, avlopp, el och värme, säger Johan. Det bli en faktaserie med kortprogram, 12 x 5 min. En inspelning i all sin enkelhet, inget krångel, bara jag och min handhållna videokamera. Det jag gör känns meningsfullt och jag tycker det är så roligt. Jag kontaktade Eskilstuna Energi och Miljö och de ville mer än gärna ställa upp och hjälpa mig och bidra med sin erfarenhet och låta mig få filma där, fortsätter Johan. - Anledningen till att valet blev Eskilstuna är rätt naturligt. Staden är lagom stor och jag tillbringar mina somrar i Eskilstuna. Jag tycker om staden. Jag gick här på Rinmanskolan, 4-årig teknisk el-linje och min svärmor har ett sommarhus i Sundbyholm, säger Johan. Inspelningen pågår den 20-21 maj och även den 28 maj i både vattentorn, i vattenverket Hyndevad, i reningsverket Ekeby och på Värmeverket. Programmet kommer sändas under våren 2014. För mer information, kontakta: Cecilia Bäck, Pressansvarig, Eskilstuna Energi och Miljö, 073-950 41 48.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Bolibompa filmar på Eskilstuna Energi och Miljö

2013-05-17
Johan Anderblad.
Johan Anderblad, programledare på SVT:s barnprogram Bolibompa, kommer till Eskilstuna för att göra reportage till Bolibompas programserie ”Johans uppdrag”. Temat är staden och de saker som finns i en stad. I det här fallet ska det filmas och intervjuas på Eskilstuna Energi och Miljö om vatten, avlopp, el och värme.

De senaste två åren har Johan Anderberg filmat, klippt och egenproducerat programserien ”Johans uppdrag” för Bolibompa. Programserien blev en succé och nu är det dags för en ny serie i temat staden.

- Vi får in massor av brev från barn där de har frågor om precis allt. Därför ska det bli roligt att nu få göra reportage om vatten, avlopp, el och värme, säger Johan. Det bli en faktaserie med kortprogram, 12 x 5 min. En inspelning i all sin enkelhet, inget krångel, bara jag och min handhållna videokamera. Det jag gör känns meningsfullt och jag tycker det är så roligt. Jag kontaktade Eskilstuna Energi och Miljö och de ville mer än gärna ställa upp och hjälpa mig och bidra med sin erfarenhet och låta mig få filma där, fortsätter Johan.

- Anledningen till att valet blev Eskilstuna är rätt naturligt. Staden är lagom stor och jag tillbringar mina somrar i Eskilstuna. Jag tycker om staden. Jag gick här på Rinmanskolan, 4-årig teknisk el-linje och min svärmor har ett sommarhus i Sundbyholm, säger Johan.

Inspelningen pågår den 20-21 maj och även den 28 maj i både vattentorn, i vattenverket Hyndevad, i reningsverket Ekeby och på Värmeverket. Programmet kommer sändas under våren 2014.

För mer information, kontakta:
Cecilia Bäck, Pressansvarig, Eskilstuna Energi och Miljö, 073-950 41 48.

Senaste nyheter