Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Bokmässan i Göteborg många ekoprodukter

https://www.klimatsmart.se/images/news/bok_och_bibliotek_logo210x100.gif

För första gången på Bokmässan i Göteborg får mässbesökarna tillgång till ett brett sortiment av ekologiska produkter tack vare gemenskap:gröns medverkan. Besökarna erbjuds ekologiska och Rättvisemärkta kläder och skor, inredning, leksaker, hudvård och hundaccessoarer. Dessutom kommer Thomas Friedmans senaste bok, Hett, platt och trångt att lanseras i gemenskap:gröns monter. Ekovaruhuset gemenskap:grön deltar på årets Bokmässa med ett brett utbud av ekologiska produkter för alla som kan tänka sig köpa hållbara och naturliga produkter tillsammans med litteratur och tidskrifter. Besökarna kommer att erbjudas ekologiska kläder och accessoarer, återvunna skor, ekologisk hudvård samt miljövänlig inredning till förmånliga priser. Bokförlaget Voltaire Publishing kommer att lansera den svenska upplagan av Thomas Friedmans bästsäljare Hett, platt och trångt - Varför vi behöver en grön revolution i gemenskap:gröns monter. I boken presenterar Friedman en ny syn på klimatkrisen och den ökade kampen om energin: han varnar för faran för att vi kommer att förstöra miljön om vi inte agerar gemensamt. Genast. I samband med lanseringen av Friedmans bok om den oundvikliga gröna revolutionen anordnas en paneldebatt i V-hallen med rubriken: Ska vi spara eller slösa oss ur den ekologiska krisen?. Debatten äger rum på lördag den 26 september, kl. 15.00-16.00. Deltagare: Brendan O´Neill, Spiked, Martina Krüger, Greenpeace, Per Ribbing, Svanen, Marie Hagberg, SJ, Ingmar Gustafsson, Camino, Svante Axelsson, Svenska Naturskyddsföreningen och Waldemar Ingdahl, Eudoxa. Moderator: Boris Benulic, Kraft&Kultur. gemenskap:gröns monternummer är B07:42. Mer information om aktiviteterna i V-hallen finns på: www.kraftkultur.com/bokmassa. För ytterligare information kontakta: Monica Welander, Kommunikationsansvarig 08-522 149 02, 0762-07 65 62, monica.welander@gemenskapgron.se, www.gemenskapgron.se. gemenskap:grön är Nordens största ekovaruhus på nätet: hundratals miljövänliga varor och företag, nu på ett enda ställe - www.gemenskapgron.se. gemenskap:grön och Voltaire Publishing är en del av Kraft&Kultur, elbolaget som levererar grön el från vind och vatten till 45.000 hushåll, 4500 företag och 184 kommuner i Sverige och Finland.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Bokmässan i Göteborg många ekoprodukter

2009-09-25
För första gången på Bokmässan i Göteborg får mässbesökarna tillgång till ett brett sortiment av ekologiska produkter tack vare gemenskap:gröns medverkan. Besökarna erbjuds ekologiska och Rättvisemärkta kläder och skor, inredning, leksaker, hudvård och hundaccessoarer. Dessutom kommer Thomas Friedmans senaste bok, Hett, platt och trångt att lanseras i gemenskap:gröns monter.

Ekovaruhuset gemenskap:grön deltar på årets Bokmässa med ett brett utbud av ekologiska produkter för alla som kan tänka sig köpa hållbara och naturliga produkter tillsammans med litteratur och tidskrifter. Besökarna kommer att erbjudas ekologiska kläder och accessoarer, återvunna skor, ekologisk hudvård samt miljövänlig inredning till förmånliga priser.

Bokförlaget Voltaire Publishing kommer att lansera den svenska upplagan av Thomas Friedmans bästsäljare Hett, platt och trångt - Varför vi behöver en grön revolution i gemenskap:gröns monter. I boken presenterar Friedman en ny syn på klimatkrisen och den ökade kampen om energin: han varnar för faran för att vi kommer att förstöra miljön om vi inte agerar gemensamt. Genast.

I samband med lanseringen av Friedmans bok om den oundvikliga gröna revolutionen anordnas en paneldebatt i V-hallen med rubriken: Ska vi spara eller slösa oss ur den ekologiska krisen?.

Debatten äger rum på lördag den 26 september, kl. 15.00-16.00. Deltagare: Brendan O´Neill, Spiked, Martina Krüger, Greenpeace, Per Ribbing, Svanen, Marie Hagberg, SJ, Ingmar Gustafsson, Camino, Svante Axelsson, Svenska Naturskyddsföreningen och Waldemar Ingdahl, Eudoxa. Moderator: Boris Benulic, Kraft&Kultur.

gemenskap:gröns monternummer är B07:42. Mer information om aktiviteterna i V-hallen finns på: www.kraftkultur.com/bokmassa.

För ytterligare information kontakta: Monica Welander, Kommunikationsansvarig 08-522 149 02, 0762-07 65 62, monica.welander@gemenskapgron.se, www.gemenskapgron.se.

gemenskap:grön är Nordens största ekovaruhus på nätet: hundratals miljövänliga varor och företag, nu på ett enda ställe - www.gemenskapgron.se. gemenskap:grön och Voltaire Publishing är en del av Kraft&Kultur, elbolaget som levererar grön el från vind och vatten till 45.000 hushåll, 4500 företag och 184 kommuner i Sverige och Finland.

Senaste nyheter