Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Bli Årets fjärrvärmeföretag 2014

https://www.klimatsmart.se/images/news/svenskfjarrvarme-aretsforetag2014-250x170.jpg

Nu tar vi upp tävlingen Årets fjärrvärmeföretag igen och utmanar branschens medlemmar att bli årets bästa fjärrvärmeföretag 2014. Syftet är att öka intresset för fjärrvärme i media i samband med Fjärrvärmemässan på Elmia i höst och att öka kännedomen om fjärrvärmens vision: Fjärrvärme 2030 - Vi värmer varandra med återvunnen energi. Fjärrvärmens vision ska inspirera till dialog och handling bland de av våra medlemsföretag som är engagerade i utvecklingen av fjärrvärmen i Sverige. Alla företag kan vara med och tävla. Kriteriet är att företaget har arbetat med någon av de förflyttningar som identifierats som nödvändiga för att nå visionen: Från one-size-fitz-all till skräddarsytt: Handlar om att lösa enskilda kunders individuella behov. Vi måste kunna visa att fjärrvärme är en individuell tjänst trots att uppbyggnaden är kollektiv. Från värmeproducent till värmeleverantör: Innebär att vi ska ändra fokus från vår egen produktion till att leta upp värme som redan finns och låta konsumenten vara producent i vissa fall. Från själv är bäste dräng till aktiv samverkan: Handlar om att aktivt bjuda in sina kunder, leverantörer och andra energi- och samhällsaktörer för att tillsammans med dem skapa riktigt hållbara energisystem. Nomineringarna komma att behandlas av en jury som består av representanter från Svensk Fjärrvärme och våra expertråd. Det vinnande företaget tillkännages på Fjärrvärmemässan i Jönköping. Vinnaren uppmärksammas förhoppningsvis i media, kan använda symbolen Årets fjärrvärmeföretag i sin kommunikation och exponeras på Svensk Fjärrvärmes webbplats under ett år. Svensk Fjärrvärme hoppas på ett stort intresse och många bra exempel från de fjärrvärmeföretag som ligger i framkant. Goda exempel som vi kan sprida både i och utanför branschen för att stärka fjärrvärmen och fjärrkylan i Sverige.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Bli Årets fjärrvärmeföretag 2014

2014-08-01
Nu tar vi upp tävlingen Årets fjärrvärmeföretag igen och utmanar branschens medlemmar att bli årets bästa fjärrvärmeföretag 2014. Syftet är att öka intresset för fjärrvärme i media i samband med Fjärrvärmemässan på Elmia i höst och att öka kännedomen om fjärrvärmens vision: Fjärrvärme 2030 - Vi värmer varandra med återvunnen energi.

Fjärrvärmens vision ska inspirera till dialog och handling bland de av våra medlemsföretag som är engagerade i utvecklingen av fjärrvärmen i Sverige. Alla företag kan vara med och tävla. Kriteriet är att företaget har arbetat med någon av de förflyttningar som identifierats som nödvändiga för att nå visionen:

Från one-size-fitz-all till skräddarsytt:
Handlar om att lösa enskilda kunders individuella behov. Vi måste kunna visa att fjärrvärme är en individuell tjänst trots att uppbyggnaden är kollektiv.

Från värmeproducent till värmeleverantör:
Innebär att vi ska ändra fokus från vår egen produktion till att leta upp värme som redan finns och låta konsumenten vara producent i vissa fall.

Från själv är bäste dräng till aktiv samverkan:
Handlar om att aktivt bjuda in sina kunder, leverantörer och andra energi- och samhällsaktörer för att tillsammans med dem skapa riktigt hållbara energisystem.

Nomineringarna komma att behandlas av en jury som består av representanter från Svensk Fjärrvärme och våra expertråd. Det vinnande företaget tillkännages på Fjärrvärmemässan i Jönköping. Vinnaren uppmärksammas förhoppningsvis i media, kan använda symbolen Årets fjärrvärmeföretag i sin kommunikation och exponeras på Svensk Fjärrvärmes webbplats under ett år.

Svensk Fjärrvärme hoppas på ett stort intresse och många bra exempel från de fjärrvärmeföretag som ligger i framkant. Goda exempel som vi kan sprida både i och utanför branschen för att stärka fjärrvärmen och fjärrkylan i Sverige.

Senaste nyheter