Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Bixia på Eco Now i Örebro

https://www.klimatsmart.se/images/news/bixiaeconow250x189.jpeg

Sitter just nu i restuaraungen och blickar ut över mässområdet på Eco Now i Örebro. Skönt att sätta sig ned en stund med en kopp kaffe och vila pratmusklerna lite... Eco Now är ett forum för en hållbar utveckling som tror på inspiration, vägledning, upplevelse och samverkan. Här på mässan är det en stor variation på utställare som vill visa upp sina produkter och vad de står för. För att nämna några så finns det tex. företag som sysslar med uthyrning av miljövänliga bilar, tillverkning av miljövänliga kläder, ekologisk bank, möjlighet att köpa vindkraftsandelar, ekologiskt tillverkade möbler och så klart Bixia. Från Bixia är det är jag (Fredrik), Arne, Kim och Anna som är här denna gång. Vi har med oss en solcellspanel och berättar om vår miljöfond. Besökarna är inte så jättemånga men de samtal som vi hittills har haft har varit långa och det visar på att det finns ett stort intresse, speciellt för våra solcellspaneler. Man blir riktigt glad och imponerad av hur många eldsjälar det finns som faktiskt har fattat det här med vikten av förnybar energiproduktion. Många är väldigt pålästa och kunniga medan andra har fått upp ögonen för att man faktiskt kan minska sitt elinköp genom att producera sin egen el. Precis vad vi vill att folk ska förstå. Nu hoppas vi på att nästa Eco Now mässa som hålls i Stockholm 7-8 oktober lockar till sig ännu fler besökare. Då ska bl. a. Arne delta i en paneldebatt om "Grön-el, är det en bluff?" Skrivet av Fredrik på Bixias energiblogg.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Bixia på Eco Now i Örebro

2011-09-03
Fredrik och Arne på Eco Now.
Sitter just nu i restuaraungen och blickar ut över mässområdet på Eco Now i Örebro. Skönt att sätta sig ned en stund med en kopp kaffe och vila pratmusklerna lite...

Eco Now är ett forum för en hållbar utveckling som tror på inspiration, vägledning, upplevelse och samverkan. Här på mässan är det en stor variation på utställare som vill visa upp sina produkter och vad de står för. För att nämna några så finns det tex. företag som sysslar med uthyrning av miljövänliga bilar, tillverkning av miljövänliga kläder, ekologisk bank, möjlighet att köpa vindkraftsandelar, ekologiskt tillverkade möbler och så klart Bixia.

Från Bixia är det är jag (Fredrik), Arne, Kim och Anna som är här denna gång. Vi har med oss en solcellspanel och berättar om vår miljöfond. Besökarna är inte så jättemånga men de samtal som vi hittills har haft har varit långa och det visar på att det finns ett stort intresse, speciellt för våra solcellspaneler. Man blir riktigt glad och imponerad av hur många eldsjälar det finns som faktiskt har fattat det här med vikten av förnybar energiproduktion. Många är väldigt pålästa och kunniga medan andra har fått upp ögonen för att man faktiskt kan minska sitt elinköp genom att producera sin egen el. Precis vad vi vill att folk ska förstå.

Nu hoppas vi på att nästa Eco Now mässa som hålls i Stockholm 7-8 oktober lockar till sig ännu fler besökare. Då ska bl. a. Arne delta i en paneldebatt om "Grön-el, är det en bluff?"

Skrivet av Fredrik på Bixias energiblogg.

Senaste nyheter