Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Biorecro utvalda av The EDGE Monaco

https://www.klimatsmart.se/images/news/biorecro214x120b.jpg

I konkurrens med 80 andra start-upföretag från fem kontinenter har svenska miljöteknikföretaget Biorecro valts ut att idag presentera på The EDGE Challenge Monaco. Tillställningen organiseras av Monaco Private Equity and Venture Capital Association MVCA i samarbete med International University of Monaco IUM och hålls på Oceanografiska museet i Monaco, med HSH prins Albert II som invigningstalare. Målsättningen är att exponera de fem mest lovande entreprenörerna inom miljö och hållbarhet för några av världens främsta riskkapitalister. Bland andra deltar brittiska investerarnätverket Envestors, den New York-baserad private equity -firman Triago och den schweiziska Private Banking-gruppen Julius Bär. - Vi är förväntansfulla inför att presentera för en jury av internationella riskkapitalister. Bara att bli utvald och inbjuden till The EDGE Monaco är en fjäder i hatten, säger Biorecros styrelseordförande Lennart Byström. Just nu verkar det finnas mer riskvilligt kapital för hållbara investeringar utanför Sverige, som till exempel i London, i Portugal och här i Monaco. Även i München, där mina kollegor idag presenterar för investerare tillsammans med Swedish Cleantech Tour 2013. - Idén är att länka samman väletablerade entreprenörer med lovande entreprenörer. Vi har också bjudit in en grupp riskkapitalister, men inte de traditionella, utan de som är intresserade av hållbara investeringar. Hela tillställningen har tre pelare, innovation, vinst och hållbarhet, där vi vill titta mer på ansvarsfull förmögenhetsförvaltning, säger Zsolt Lavotha, ordförande för Monaco Venture Capital and Private Equity Association MVCA till CNBC News. För mer information, kontakta: ennart Byström, Biorecros styrelseordförande, 0708-533 221, l.bystrom@biorecro.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Biorecro utvalda av The EDGE Monaco

2013-04-11
I konkurrens med 80 andra start-upföretag från fem kontinenter har svenska miljöteknikföretaget Biorecro valts ut att idag presentera på The EDGE Challenge Monaco. Tillställningen organiseras av Monaco Private Equity and Venture Capital Association MVCA i samarbete med International University of Monaco IUM och hålls på Oceanografiska museet i Monaco, med HSH prins Albert II som invigningstalare.

Målsättningen är att exponera de fem mest lovande entreprenörerna inom miljö och hållbarhet för några av världens främsta riskkapitalister. Bland andra deltar brittiska investerarnätverket Envestors, den New York-baserad private equity -firman Triago och den schweiziska Private Banking-gruppen Julius Bär.

- Vi är förväntansfulla inför att presentera för en jury av internationella riskkapitalister. Bara att bli utvald och inbjuden till The EDGE Monaco är en fjäder i hatten, säger Biorecros styrelseordförande Lennart Byström. Just nu verkar det finnas mer riskvilligt kapital för hållbara investeringar utanför Sverige, som till exempel i London, i Portugal och här i Monaco. Även i München, där mina kollegor idag presenterar för investerare tillsammans med Swedish Cleantech Tour 2013.

- Idén är att länka samman väletablerade entreprenörer med lovande entreprenörer. Vi har också bjudit in en grupp riskkapitalister, men inte de traditionella, utan de som är intresserade av hållbara investeringar. Hela tillställningen har tre pelare, innovation, vinst och hållbarhet, där vi vill titta mer på ansvarsfull förmögenhetsförvaltning, säger Zsolt Lavotha, ordförande för Monaco Venture Capital and Private Equity Association MVCA till CNBC News.

För mer information, kontakta:
ennart Byström, Biorecros styrelseordförande, 0708-533 221, l.bystrom@biorecro.se.
Källa: Biorecro

Senaste nyheter