Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Best Transport erbjuder klimatsmarta bud

https://www.klimatsmart.se/images/news/best220x91.jpg

Best Transport grundades 1976 och är i dag ett av Sveriges främsta transport- och logistikföretag med tjänster för bud, distribution och logistik. Best Transport har ett brett utbud av budtjänster som sträcker sig från cykel- och bilbud till tågexpressbudet Best Xpress. Best är ensam i Sverige om att kunna erbjuda expressbud med tåg, vilket inte bara är ett kostnadseffektivt transportsätt utan även det mest klimatvänliga. Best Transport grundsyn är att rationell logistik och miljötänkande hör ihop. Ett exempel är deras lösning för inrikes expressbud. Med Best Transports tjänst kan du skicka paket med cykelbud, som lämnas på tåget, och körs ut med miljöbil, snabbare och till lägre kostnad än om du istället använt de andra alternativ som finns på marknaden, som bil och flyg. Best Transports ambition är att tankesättet ska prägla hela deras verksamhet. För mer information och kontakt: Peter Lennartsson, VD Best Transport, 076-107 19 00, peter.lennartsson@besttransport.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Best Transport erbjuder klimatsmarta bud

2009-11-12
Best Transport grundades 1976 och är i dag ett av Sveriges främsta transport- och logistikföretag med tjänster för bud, distribution och logistik. Best Transport har ett brett utbud av budtjänster som sträcker sig från cykel- och bilbud till tågexpressbudet Best Xpress. Best är ensam i Sverige om att kunna erbjuda expressbud med tåg, vilket inte bara är ett kostnadseffektivt transportsätt utan även det mest klimatvänliga.

Best Transport grundsyn är att rationell logistik och miljötänkande hör ihop. Ett exempel är deras lösning för inrikes expressbud. Med Best Transports tjänst kan du skicka paket med cykelbud, som lämnas på tåget, och körs ut med miljöbil, snabbare och till lägre kostnad än om du istället använt de andra alternativ som finns på marknaden, som bil och flyg. Best Transports ambition är att tankesättet ska prägla hela deras verksamhet.

För mer information och kontakt:
Peter Lennartsson, VD Best Transport, 076-107 19 00, peter.lennartsson@besttransport.se

Senaste nyheter