Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Besök oss på Sthlm Food & Wine 10-13 nov

https://www.klimatsmart.se/images/news/wineagency250x102.jpg

Nu är det snart dags för årets stora vinhändelse, Sthlm Food & Wine på Stockholmsmässan i Älvsjö! Vi på The Wineagency upprepar succén från förra året tillsammans med vårt systerföretag Wineworld och finns återigen på plats med temamontern Vårt Kök, där vi lovar att ge dig massor med inspiration och en vinupplevelse du sent kommer att glömma! Väl mött i monter C14:40-41! ”Hjärtat i montern är vår Champagnebar med temat Bubble & Oyster där vi även i år har med oss Stockholms bästa fisk- och skaldjursbutik; Hammarströms Fisk. De kommer att sälja godsaker som passar perfekt till ett glas bubbel men även till ett glas rött. På menyn finns bland annat ostron, skagenrullar, rå lax med picklad lök & soyamajonnäs och en ost & charktallrik. Runt champagnebaren har vi även i år byggt upp ett antal köksöar. Varje köksö har ett tema, exempelvis Fredagsmys, Seafood, Lagringsviner eller Chark & grill - vi har något för alla smaker! Missa inte heller tävlingen där du kan vinna exklusiva karaffer från österrikiska Riedelglas! Ekologiska viner har stort fokus hos både The Wineagency och. Dessa lyfter vi fram i en alldeles egen del av montern där det finns tre köksöar med både rött, vitt, rosé och mousserande. Här hittar du populära varumärken som Zensa, Valle Reale, Jolie Fleur och Ca'Montini bland många fler. Varmt välkommen till monter C14:40-41! Sthlm Food & Wine har följande öppettider: 10-13 november 2016 Torsdag: 11.00-19.00 Fredag: 10.00-20.00 Lördag: 10.00-19.00 Söndag: 10.00-17.00

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Besök oss på Sthlm Food & Wine 10-13 nov

2016-11-09
Nu är det snart dags för årets stora vinhändelse, Sthlm Food & Wine på Stockholmsmässan i Älvsjö!

Vi på The Wineagency upprepar succén från förra året tillsammans med vårt systerföretag Wineworld och finns återigen på plats med temamontern Vårt Kök, där vi lovar att ge dig massor med inspiration och en vinupplevelse du sent kommer att glömma! Väl mött i monter C14:40-41!

”Hjärtat i montern är vår Champagnebar med temat Bubble & Oyster där vi även i år har med oss Stockholms bästa fisk- och skaldjursbutik; Hammarströms Fisk. De kommer att sälja godsaker som passar perfekt till ett glas bubbel men även till ett glas rött. På menyn finns bland annat ostron, skagenrullar, rå lax med picklad lök & soyamajonnäs och en ost & charktallrik.

Runt champagnebaren har vi även i år byggt upp ett antal köksöar. Varje köksö har ett tema, exempelvis Fredagsmys, Seafood, Lagringsviner eller Chark & grill - vi har något för alla smaker! Missa inte heller tävlingen där du kan vinna exklusiva karaffer från österrikiska Riedelglas!

Ekologiska viner har stort fokus hos både The Wineagency och. Dessa lyfter vi fram i en alldeles egen del av montern där det finns tre köksöar med både rött, vitt, rosé och mousserande. Här hittar du populära varumärken som Zensa, Valle Reale, Jolie Fleur och Ca'Montini bland många fler.

Varmt välkommen till monter C14:40-41!

Sthlm Food & Wine har följande öppettider:

10-13 november 2016
Torsdag: 11.00-19.00
Fredag: 10.00-20.00
Lördag: 10.00-19.00
Söndag: 10.00-17.00

Senaste nyheter