Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Bergvärme från Allklimat populär

https://www.klimatsmart.se/images/news/allklimat151x45.gif

Ytterligare en bostadsrättsförening har valt bergvärme från Allklimat. Att få äga sin egen anläggning och ha kontroll på kostnader är en av anledningarna. Ryktet sprider sig snabbt, detta är en helt suverän lösning för alla som vill hålla kostnaderna nere. Bostadsrättsföreningen Hvilan valde Allklimat för deras långa erfarenhet och stora kunnande. Allklimat tar också ett helhetsansvar för hela entreprenaden vilket är mycket uppskattat av kunderna. Goda referenser och det företag som gjort flest installationer i Stockholms innerstad är några av de parametrar som gör att kunderna väljer Allklimat. Bostadsrättsföreningen Hvilan gör idag av med drygt 432.000 kronor i fjärrvärmekostnader, denna kostnad mer än halveras med bergvärme. Man kommer att borra 9 st borrhål vardera 240 m djupt. Allklimat kommer att installera 2 st fastig­hetsvärmepumpar 30NQF55. För mer information: Joakim Rooth, 08-514 962 52. Allklimat Svenska AB grundades år 2003, i mars 2004 förvärvade vi Carl Lamms luftvårdsavdelning som vi har varit med och drivit i 10 år. Vi är en Carl Lamm Partner med ansvar för försäljning, service och support inom hela Sverige. Allklimat är specialiserade på värmepumpar till större fastigheter, vi har flera referenser på installationer i Stockholms innerstad där vi är marknadsledande med mer än 30 års erfarenhet i branschen. Vi kan erbjuda Er ett av marknadens bredaste produktsortiment från några av de ledande leverantörerna inom värmepumpar, kyla och luftrening. Vi utför energideklarationer och energiutredningar. Vårt erbjudande omfattar ett helhetsansvar från projektering, installation, service och finansiering. Vi levererar även kyla till data och produktions miljöer.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Bergvärme från Allklimat populär

2010-05-10
Ytterligare en bostadsrättsförening har valt bergvärme från Allklimat. Att få äga sin egen anläggning och ha kontroll på kostnader är en av anledningarna. Ryktet sprider sig snabbt, detta är en helt suverän lösning för alla som vill hålla kostnaderna nere.

Bostadsrättsföreningen Hvilan valde Allklimat för deras långa erfarenhet och stora kunnande. Allklimat tar också ett helhetsansvar för hela entreprenaden vilket är mycket uppskattat av kunderna. Goda referenser och det företag som gjort flest installationer i Stockholms innerstad är några av de parametrar som gör att kunderna väljer Allklimat.

Bostadsrättsföreningen Hvilan gör idag av med drygt 432.000 kronor i fjärrvärmekostnader, denna kostnad mer än halveras med bergvärme. Man kommer att borra 9 st borrhål vardera 240 m djupt. Allklimat kommer att installera 2 st fastig­hetsvärmepumpar 30NQF55.

För mer information: Joakim Rooth, 08-514 962 52.

Allklimat Svenska AB grundades år 2003, i mars 2004 förvärvade vi Carl Lamms luftvårdsavdelning som vi har varit med och drivit i 10 år. Vi är en Carl Lamm Partner med ansvar för försäljning, service och support inom hela Sverige. Allklimat är specialiserade på värmepumpar till större fastigheter, vi har flera referenser på installationer i Stockholms innerstad där vi är marknadsledande med mer än 30 års erfarenhet i branschen. Vi kan erbjuda Er ett av marknadens bredaste produktsortiment från några av de ledande leverantörerna inom värmepumpar, kyla och luftrening. Vi utför energideklarationer och energiutredningar. Vårt erbjudande omfattar ett helhetsansvar från projektering, installation, service och finansiering. Vi levererar även kyla till data och produktions miljöer.
Källa: Allklimat

Senaste nyheter