Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Batteri och solcellsladdare för iPhone

https://www.klimatsmart.se/images/news/gp400isiphonesolcellsladdare250x268.jpg

Den svenska distributören Digilive lanserar GP400is från koreanska Green Power Electronics som är en klimatsmart lösning för dig som behöver utökad batterikapacitet för din iPhone 4. Är du ofta på resor i tjänsten eller privat och vill använda telefonen till allt den är kapabel att göra, utan inskränkningar, även när du har lång mellan vägguttagen, då är detta den bästa lösningen för dig. Med GP400is monterad, får din iPhone 4 direkt dubblerad batterikapacitet. Fulladdat ger GP400is ett tillskott på 1870 mAh, vilket skall räcka till 350 timmars standby, 7,5 timmes samtal eller 40 timmars musiklyssning. Men den unika fördelen är självklart den integrerade solcellsladdaren som gör att du kan ladda batteriet utan tillgång till elektricitet. Den laddas nämligen i vanligt dagsljus och gör att du blir självförsörjande beträffande electricitet till din iPhone. När du har tillgång till vägguttag eller en dator med USB-kontakt laddar du enkelt GP400is via USB-anslutningen som även fungerar för att synka din iPhone med datorn när GP400is är monterat. Laddaren och batteriet har en ergonomisk och rundad design som ger din iPhone 4 ett greppvänligt format. Batteriet med solcellsladdaren är förvånansvärt kompakt och väger inte mer är 93 g. Batteripack med Solcellsladdare monteras med ett kristallklart skyddande skal (UV coted polykarbonat) som samtidigt ger ett bra skydd för din iPhone. Mer information om GP400is finns på www.digilive.se. Priset för GP400is är 695:- inklusive moms och finns för leverans i Sverige från slutet av oktober. en säljs direkt via Digilives hemsida och via återförsäljare.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Batteri och solcellsladdare för iPhone

2011-10-13
Den svenska distributören Digilive lanserar GP400is från koreanska Green Power Electronics som är en klimatsmart lösning för dig som behöver utökad batterikapacitet för din iPhone 4. Är du ofta på resor i tjänsten eller privat och vill använda telefonen till allt den är kapabel att göra, utan inskränkningar, även när du har lång mellan vägguttagen, då är detta den bästa lösningen för dig.

Med GP400is monterad, får din iPhone 4 direkt dubblerad batterikapacitet. Fulladdat ger GP400is ett tillskott på 1870 mAh, vilket skall räcka till 350 timmars standby, 7,5 timmes samtal eller 40 timmars musiklyssning. Men den unika fördelen är självklart den integrerade solcellsladdaren som gör att du kan ladda batteriet utan tillgång till elektricitet. Den laddas nämligen i vanligt dagsljus och gör att du blir självförsörjande beträffande electricitet till din iPhone.

När du har tillgång till vägguttag eller en dator med USB-kontakt laddar du enkelt GP400is via USB-anslutningen som även fungerar för att synka din iPhone med datorn när GP400is är monterat.

Laddaren och batteriet har en ergonomisk och rundad design som ger din iPhone 4 ett greppvänligt format. Batteriet med solcellsladdaren är förvånansvärt kompakt och väger inte mer är 93 g.

Batteripack med Solcellsladdare monteras med ett kristallklart skyddande skal (UV coted polykarbonat) som samtidigt ger ett bra skydd för din iPhone.

Mer information om GP400is finns på www.digilive.se.

Priset för GP400is är 695:- inklusive moms och finns för leverans i Sverige från slutet av oktober. en säljs direkt via Digilives hemsida och via återförsäljare.
Källa: Digilive

Senaste nyheter