Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Bästa gödningen är gratis

https://www.klimatsmart.se/images/news/towa250x135.jpg

Guldkannan Towa vann nätröstningen om bästa miljönyhet i december. Från prototyp till industriell tillverkning på mindre än ett år. Det är värt att fira! Towa fick mer än 55 % av rösterna. Detta trots hård konkurrens från Opcons bidrag till system för flygplanskylning vid gate. Roligt att alla konkurrerande innovationer rörde återvinningsföretag. - Det är helt fantastiskt. Varje dag hör glada människor av sig med uppmuntran och beställningar. Även media vill veta allt om min kombinerade potta och vattenkanna. Och hur guldvatten kan användas för effektiv gödning. Det säger Åsa Lövberg som formgivit Gulkannan Towa. Hon fortsätter: - Jag tror att Towa kommit i precis rätt tid. Allt fler är intresserade av odling och miljöanpassad växtnäring. Att sedan världens bästa gödning är gratis gör inte det hela sämre. Trädgårdsmänniskor vill vara smarta, helt enkelt. Lika kloka som man var förr eftersom guldvatten har använts i täppor och på odlingar i alla tider. Idag har vi vetenskapliga bevis också. Eco Innovation ordnade omröstningen. VD Erik Sandström säger: - Det är roligt att våra röstande besökare till nyhetssajten Miljöinnovation och EU uppskattar även miniföretagets arbete. Här kan den PR vi skapar för företaget bli extra värdefull. Miljöinnovationer är enda sättet att förändra världen så mänskligheten ryms. Fler människor borde glädjas åt de nya positiva miljölösningar som presenteras praktiskt taget varenda dag i Sverige. Towa är en kombi. Potta och vattenkanna i ett. Hon kan hjälpa Dig! Ditt kiss är med lämplig vattenspädning bra gödsel för trädgården. Towa är hygienisk och bekväm att sitta på. Rymmer ca 10 liter. Den håller tätt – urin ska förvaras i slutet kärl för kvävets hållbarhet och för att slippa lukt. Formgivaren Åsa Lövberg har svenskt patent på uppfinningen. Om Du tror att den bara är för tjejer har du fel säger Åsa. Hon tipsar alla grabbar om användningen: - För övrigt hoppas jag att killar placerar Guldkannan på toastolen eller en liten pall. Dessutom behöver de inte ha sitsen på behållaren, då är det betydligt lättare att träffa. För mer information och kontakt: 08–98 55 99, info@guldkannan.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Bästa gödningen är gratis

2010-01-18
Guldkannan Towa vann nätröstningen om bästa miljönyhet i december. Från prototyp till industriell tillverkning på mindre än ett år. Det är värt att fira! Towa fick mer än 55 % av rösterna. Detta trots hård konkurrens från Opcons bidrag till system för flygplanskylning vid gate. Roligt att alla konkurrerande innovationer rörde återvinningsföretag.

- Det är helt fantastiskt. Varje dag hör glada människor av sig med uppmuntran och beställningar. Även media vill veta allt om min kombinerade potta och vattenkanna. Och hur guldvatten kan användas för effektiv gödning. Det säger Åsa Lövberg som formgivit Gulkannan Towa.

Hon fortsätter:
- Jag tror att Towa kommit i precis rätt tid. Allt fler är intresserade av odling och miljöanpassad växtnäring. Att sedan världens bästa gödning är gratis gör inte det hela sämre. Trädgårdsmänniskor vill vara smarta, helt enkelt. Lika kloka som man var förr eftersom guldvatten har använts i täppor och på odlingar i alla tider. Idag har vi vetenskapliga bevis också.

Eco Innovation ordnade omröstningen. VD Erik Sandström säger:

- Det är roligt att våra röstande besökare till nyhetssajten Miljöinnovation och EU uppskattar även miniföretagets arbete. Här kan den PR vi skapar för företaget bli extra värdefull. Miljöinnovationer är enda sättet att förändra världen så mänskligheten ryms. Fler människor borde glädjas åt de nya positiva miljölösningar som presenteras praktiskt taget varenda dag i Sverige.

Towa är en kombi. Potta och vattenkanna i ett. Hon kan hjälpa Dig! Ditt kiss är med lämplig vattenspädning bra gödsel för trädgården. Towa är hygienisk och bekväm att sitta på. Rymmer ca 10 liter. Den håller tätt – urin ska förvaras i slutet kärl för kvävets hållbarhet och för att slippa lukt. Formgivaren Åsa Lövberg har svenskt patent på uppfinningen.

Om Du tror att den bara är för tjejer har du fel säger Åsa. Hon tipsar alla grabbar om användningen:
- För övrigt hoppas jag att killar placerar Guldkannan på toastolen eller en liten pall. Dessutom behöver de inte ha sitsen på behållaren, då är det betydligt lättare att träffa.

För mer information och kontakt: 08–98 55 99, info@guldkannan.se

Senaste nyheter