Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Avfallskvarn från EssDe Bygg & Energi

https://www.klimatsmart.se/images/news/essde242x86.png

Källsortering av kökets organiska avfall behöver inte innebära nya och komplicerade hushållsrutiner. Med InSinkErator matavfallskvarn modell 200 monterad i disklådan sker hanteringen av matrester bekvämt, hygieniskt och miljövänligt. Modell 200 levereras som standard för kontinuerlig matning dvs. matavfallet med spolvatten kan föras ned i kvarnen medan den är igång. Inloppet är dock delvis täckt med skyddsläppar av gummi som hindrar att man har direkt kontakt/ser ner i malverket. För de som föredrar satsvis matning finns en tillvalssats som möjliggör att kvarnen endast är igång då kvarnens inlopp är stängt med ett låsbart lock. Egenskaper: - Kontinuerlig / satsvis matning av matavfall - Inbyggd tryckluftströmbrytare med start/stoppknapp som monteras lättåtkomlig i bänkskiva - Malkammarens kapacitet är 1180ml - 0,75 hop - Automatiskt reverserande malverk med 3-stegs malningsteknik - Unika vibrationsdämpande gummianslutningar till disklåda och avlopp - Icke korroderande malverk - Microprocessorstyrd förstärkare ger vid behov extra kraft för det mest svårmalda - Inbyggt återställningsbart överbelastningsskydd - Tystgående och radiostörningsfri induktionsmotor med högt vridmoment - Inbyggt och återställningsbart överbelastningsskydd - Rostfri silkorg med plugg ingår för att kunna stänga till kvarnens inlopp och fylla disklådan med vatten - BEAB godkänd samt CE-märktav tredje part - 6 årsfabriksgarantiefter installation Kvarnen levereras med jordad stickpropp, snabbmonterad disklådeanslutning i rostfritt stål, utloppsrör mellan kvarn och vattenlås och losstagningsverktyg. För ytterligare information om avfallskvarnar ring: 0703-29 03 29.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Avfallskvarn från EssDe Bygg & Energi

2010-10-29
Källsortering av kökets organiska avfall behöver inte innebära nya och komplicerade hushållsrutiner. Med InSinkErator matavfallskvarn modell 200 monterad i disklådan sker hanteringen av matrester bekvämt, hygieniskt och miljövänligt.

Modell 200 levereras som standard för kontinuerlig matning dvs. matavfallet med spolvatten kan föras ned i kvarnen medan den är igång. Inloppet är dock delvis täckt med skyddsläppar av gummi som hindrar att man har direkt kontakt/ser ner i malverket.

För de som föredrar satsvis matning finns en tillvalssats som möjliggör att kvarnen endast är igång då kvarnens inlopp är stängt med ett låsbart lock.

Egenskaper:
- Kontinuerlig / satsvis matning av matavfall
- Inbyggd tryckluftströmbrytare med start/stoppknapp som monteras lättåtkomlig i bänkskiva
- Malkammarens kapacitet är 1180ml
- 0,75 hop

- Automatiskt reverserande malverk med 3-stegs malningsteknik
- Unika vibrationsdämpande gummianslutningar till disklåda och avlopp
- Icke korroderande malverk
- Microprocessorstyrd förstärkare ger vid behov extra kraft för det mest svårmalda
- Inbyggt återställningsbart överbelastningsskydd
- Tystgående och radiostörningsfri induktionsmotor med högt vridmoment
- Inbyggt och återställningsbart överbelastningsskydd

- Rostfri silkorg med plugg ingår för att kunna stänga till kvarnens inlopp och fylla disklådan med vatten
- BEAB godkänd samt CE-märktav tredje part
- 6 årsfabriksgarantiefter installation

Kvarnen levereras med jordad stickpropp, snabbmonterad disklådeanslutning i rostfritt stål, utloppsrör mellan kvarn och vattenlås och losstagningsverktyg.

För ytterligare information om avfallskvarnar ring: 0703-29 03 29.

Senaste nyheter