Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Årets julklapp grön och ekologisk

https://www.klimatsmart.se/images/news/julklapparhildur250x85.jpg

Spikmattor, GPS eller böcker i all ära. Oavsett vilken pryl som utses till årets julklapp 2010 så lär den vara miljövänlig. Utbudet av ekologiska och rättvist producerade julklappar ökar för varje år och blir både snyggare och smartare. Här kommer 10 tips på gröna julklappar i alla färger och former. - Förra julen såg vi en ökad försäljning av bland annat våra ekologiska handdukar och sängkläder. I år tror jag att kunden kommer att köpa något mer personligt som ett smycke eller en snygg tröja, säger Annika Gillholm, Vd och grundare till hildur.se. - Vi ser gärna att våra kunder hellre köper färre saker som de gillar och använder ofta och länge än ”slit och släng”-shopping. Det tycker jag är en bra filosofi och då vet jag att de verkligen uppskattar vårt utbud på hildur.se, säger Annika Gillholm. Här är de 10 gröna julklappstipsen från hildur.se: 1. Hari Tea - Mystery of Desire: Hari teas teer är gjorda på omsorgsfullt utvalda ekologiska örter och kryddor. 2. Kari-Traa linne i mjölkfiber: Ett feminint och miljösnällt linne av mjölkfiber som är underbart mjukt att ha på sig. 3. ECO-MIG spel: Perfekt spel för den vetgirige som vill lära sig mer om miljön. Spelet innehåller en mix av frågor om resor, djur, friluftsliv, sport, litteratur, mat, dryck, miljö och livsstil. 4. Nyblom o Kollén - rutig duk i julens färger: Röd-vitrutig duk i klassisk svensk stil av ekologisk bomull. 5. Gripsholm - Flätmönstrad pläd: Stickad pläd i mjuk ekologisk bomull. 6. Lisen Organics Bivaxsalva: En helt ekologisk och väldoftande universalsalva som kan användas till nästan allt. 7. Bambustrumpor: Sköna och mjuka strumpor i naturfibern bambu. 8. Handdukar i egyptisk bomull från Dem Collective: Lyxiga frottéhanddukar i ekologisk Egyptisk bomull. 9. Halsband från Temple of Spirited Living: Varje halsband från Temple of Spirited Living är unikt designade och handgjorda i Sverige, av material som är ekologiska och återvunna. 10. Presentförpackning med Pukka Rosenvatten och Love te: En väldoftande och välsmakande julklapp. Pukkas produkter är 100 % ekologiska, fria från konstgjorda smaktillsatser och konserveringsmedel. För mer info, kontakta: Annika Gillholm/Hildur.se, annika@hildur.se, 031-10 20 43. Hildur.se är ett ekologiskt varuhus på nätet. I Hildurs sortiment finns kläder, skor, hemtextil, smycken, te, choklad, hår- och hudvård och mycket annat. Hildur väljer sina leverantörer med omsorg och gemensam nämnare för Hildurs produkter är stil och kvalitet med ett ekologiskt och rättvist tänkande genom hela produktionsledet. Hildur har produkter från bland annat: Spirit of Maya, Lisen Organics, Camilla Norrback, Dem Collective, Nyblom o Kollen, Gripsholm, Ekelund, Temple of Spirited Living, Pukka Herbs, Eco Cosmetics, Ecosoapia med flera.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Årets julklapp grön och ekologisk

2010-12-22
Spikmattor, GPS eller böcker i all ära. Oavsett vilken pryl som utses till årets julklapp 2010 så lär den vara miljövänlig. Utbudet av ekologiska och rättvist producerade julklappar ökar för varje år och blir både snyggare och smartare. Här kommer 10 tips på gröna julklappar i alla färger och former.

- Förra julen såg vi en ökad försäljning av bland annat våra ekologiska handdukar och sängkläder. I år tror jag att kunden kommer att köpa något mer personligt som ett smycke eller en snygg tröja, säger Annika Gillholm, Vd och grundare till hildur.se.

- Vi ser gärna att våra kunder hellre köper färre saker som de gillar och använder ofta och länge än ”slit och släng”-shopping. Det tycker jag är en bra filosofi och då vet jag att de verkligen uppskattar vårt utbud på hildur.se, säger Annika Gillholm.

Här är de 10 gröna julklappstipsen från hildur.se:
1. Hari Tea - Mystery of Desire:
Hari teas teer är gjorda på omsorgsfullt utvalda ekologiska örter och kryddor.
2. Kari-Traa linne i mjölkfiber:
Ett feminint och miljösnällt linne av mjölkfiber som är underbart mjukt att ha på sig.
3. ECO-MIG spel:
Perfekt spel för den vetgirige som vill lära sig mer om miljön. Spelet innehåller en mix av frågor om resor, djur, friluftsliv, sport, litteratur, mat,
dryck, miljö och livsstil.
4. Nyblom o Kollén - rutig duk i julens färger:
Röd-vitrutig duk i klassisk svensk stil av ekologisk bomull.
5. Gripsholm - Flätmönstrad pläd:
Stickad pläd i mjuk ekologisk bomull.
6. Lisen Organics Bivaxsalva:
En helt ekologisk och väldoftande universalsalva som kan användas till nästan allt.
7. Bambustrumpor:
Sköna och mjuka strumpor i naturfibern bambu.
8. Handdukar i egyptisk bomull från Dem Collective:
Lyxiga frottéhanddukar i ekologisk Egyptisk bomull.
9. Halsband från Temple of Spirited Living:
Varje halsband från Temple of Spirited Living är unikt designade och handgjorda i Sverige, av material som är ekologiska och återvunna.
10. Presentförpackning med Pukka Rosenvatten och Love te:
En väldoftande och välsmakande julklapp.
Pukkas produkter är 100 % ekologiska, fria från konstgjorda smaktillsatser och
konserveringsmedel.

För mer info, kontakta: Annika Gillholm/Hildur.se,
annika@hildur.se, 031-10 20 43.

Hildur.se är ett ekologiskt varuhus på nätet. I Hildurs sortiment finns kläder, skor, hemtextil, smycken, te, choklad, hår- och hudvård och mycket annat. Hildur väljer sina leverantörer med omsorg och gemensam nämnare för Hildurs produkter är stil och kvalitet med ett ekologiskt och rättvist tänkande genom hela produktionsledet. Hildur har produkter från bland annat: Spirit of Maya, Lisen Organics, Camilla Norrback, Dem Collective, Nyblom o Kollen, Gripsholm, Ekelund, Temple of Spirited Living, Pukka Herbs, Eco Cosmetics, Ecosoapia med flera.
Källa: Hildur

Senaste nyheter