Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Arbetsmiljö i fokus i Fjärrvärmetidningen

https://www.klimatsmart.se/images/news/fjarrvarmetidningen201402-250x323.jpg

Senaste numret av Fjärrvärmetidningen har ett superviktigt tema: arbetsmiljö. Trots att vi lever i ett utvecklat samhälle med en omfattande lagstiftning på arbetsmiljöområdet händer ändå olyckor i vår bransch. Läs mer om hur branschen arbetar med säkerhetsarbeten och arbetsmiljö i Fjärrvärmetidningen nr 2-2014. Lite på samma tema är artikeln om vad som krävs för att hantera större fjärrvärmeläckor. Händelser som Norrenergi i Stockholm och Tekniska verken i Linköping har erfarenhet av och som de berättar mer om hur de hanterade i artikeln Mycket att lära av "den stora läckan". Fjärrvärmetidningen nr 2 2014 har även flera reportage från Strategidagarna, som pågick under två dagar i februari. Gästkrönikören Jan Tern skriver om hur stress sänker kompetensen och ger några råd och metoder för att komma åt stressen: Gör en sak i taget, arbeta med i stället mot tiden och se det inte som slöseri med tiden att vila. Missa inte den krönikan! Om Fjärrvärmetidningen: Fjärrvärmetidningen går till alla företag som är medlemmar i branschorganisationen Svensk Fjärrvärme. Läsarkretsen består av energiföretagens anställda, företagsledningar och styrelseledamöter. Tidningen läses också av beslutsfattare och andra intressenter. Så många som 9 av 10 läsare anser att Fjärrvärmetidningen är till nytta för deras arbete enligt vår senaste läsarundersökning. Tidningen finns även på webben, och publiceras en vecka efter den tryckta tidningen har skickats ut. Med den digitala tidningen kan du sprida och dela artiklar samt läsa tidigare nummer av tidningen.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Arbetsmiljö i fokus i Fjärrvärmetidningen

2014-03-25
Senaste numret av Fjärrvärmetidningen har ett superviktigt tema: arbetsmiljö. Trots att vi lever i ett utvecklat samhälle med en omfattande lagstiftning på arbetsmiljöområdet händer ändå olyckor i vår bransch. Läs mer om hur branschen arbetar med säkerhetsarbeten och arbetsmiljö i Fjärrvärmetidningen nr 2-2014.

Lite på samma tema är artikeln om vad som krävs för att hantera större fjärrvärmeläckor. Händelser som Norrenergi i Stockholm och Tekniska verken i Linköping har erfarenhet av och som de berättar mer om hur de hanterade i artikeln Mycket att lära av "den stora läckan". Fjärrvärmetidningen nr 2 2014 har även flera reportage från Strategidagarna, som pågick under två dagar i februari.

Gästkrönikören Jan Tern skriver om hur stress sänker kompetensen och ger några råd och metoder för att komma åt stressen: Gör en sak i taget, arbeta med i stället mot tiden och se det inte som slöseri med tiden att vila. Missa inte den krönikan!

Om Fjärrvärmetidningen:
Fjärrvärmetidningen går till alla företag som är medlemmar i branschorganisationen Svensk Fjärrvärme. Läsarkretsen består av energiföretagens anställda, företagsledningar och styrelseledamöter. Tidningen läses också av beslutsfattare och andra intressenter. Så många som 9 av 10 läsare anser att Fjärrvärmetidningen är till nytta för deras arbete enligt vår senaste läsarundersökning.

Tidningen finns även på webben, och publiceras en vecka efter den tryckta tidningen har skickats ut. Med den digitala tidningen kan du sprida och dela artiklar samt läsa tidigare nummer av tidningen.

Läs tidningen på nätet:
www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer_t.aspx

Beställ en egen prenumeration:
www.svenskfjarrvarme.se/Om-oss/Fjarrvarmetidningen/Prenumeration/

Senaste nyheter