Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Miljösökmotorn Growyn i startgroparna

https://www.klimatsmart.se/images/news/Growyn---s_kmotor-250x.jpg

Growyn är sökmotorn som vill skapa en bättre framtid. Den ideella föreningen grundades av Kurdi Rad och David Johansson, två unga entreprenörer med ett starkt engagemang för miljön. Föreningens grundidé syftar till att göra det möjligt för alla att bidra finansiellt till miljön utan att det kostar något. Detta genom att föreningen donerar hela sin vinst till olika miljöprojekt. Vinster genereras från sponsrade länkar vid varje sökning som görs genom sökmotorn. Pengarna fördelas sedan till de olika miljöprojekt som är knutna till Growyn, både nationella och internationella. För tillfället samarbetar de med Naturskyddsföreningen och Barnens Regnskog, två organisationer som under en lång tid arbetat aktivt för en bättre miljö och som båda driver viktiga och spännande projekt. För Growyn är det viktigt att pengarna kommer till nytta där de verkligen behövs, därför stöds endast individuella projekt och inte hela organisationer. I Growyns samarbetsavtal ställs höga krav på att donationen ska användas på ett produktivt och effektivt sätt samt att varje projekt regelbundet rapporterar om det löpande arbetet och vilka resultat som uppnås - information som vidare kommer att publiceras för användarna på growyn.com. Growyn fungerar rent tekniskt precis likadant som Google, Yahoo eller MSN men med skillnaden att vinsten doneras till miljön. Enligt growyn genererar en normalanvändare allt från några kronor till ett par tior i månaden genom att använda sökmotorn. Det är därför viktigt att så många som möjligt använder tjänsten eftersom den totala omsättningen då växer till miljonbelopp varje månad. Sökmotorn hittar du på www.growyn.se Läs mer på: http://se.growyn.com/growyn/about

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Miljösökmotorn Growyn i startgroparna

2009-04-21
Growyn är sökmotorn som vill skapa en bättre framtid. Den ideella föreningen grundades av Kurdi Rad och David Johansson, två unga entreprenörer med ett starkt engagemang för miljön.

Föreningens grundidé syftar till att göra det möjligt för alla att bidra finansiellt till miljön utan att det kostar något. Detta genom att föreningen donerar hela sin vinst till olika miljöprojekt. Vinster genereras från sponsrade länkar vid varje sökning som görs genom sökmotorn.

Pengarna fördelas sedan till de olika miljöprojekt som är knutna till Growyn, både nationella och internationella.

För tillfället samarbetar de med Naturskyddsföreningen och Barnens Regnskog, två organisationer som under en lång tid arbetat aktivt för en bättre miljö och som båda driver viktiga och spännande projekt.

För Growyn är det viktigt att pengarna kommer till nytta där de verkligen behövs, därför stöds endast individuella projekt och inte hela organisationer. I Growyns samarbetsavtal ställs höga krav på att donationen ska användas på ett produktivt och effektivt sätt samt att varje projekt regelbundet rapporterar om det löpande arbetet och vilka resultat som uppnås - information som vidare kommer att publiceras för användarna på growyn.com.

Growyn fungerar rent tekniskt precis likadant som Google, Yahoo eller MSN men med skillnaden att vinsten doneras till miljön. Enligt growyn genererar en normalanvändare allt från några kronor till ett par tior i månaden genom att använda sökmotorn. Det är därför viktigt att så många som möjligt använder tjänsten eftersom den totala omsättningen då växer till miljonbelopp varje månad.

Sökmotorn hittar du på www.growyn.se
Läs mer på: http://se.growyn.com/growyn/about
Källa: Growyn

Senaste nyheter