Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ansiktsmask som hjälp mot torr hy

https://www.klimatsmart.se/images/news/ansiktsmask130x321.jpg

Vi får just nu många frågor från kunder om vad man gör åt den torra huden som lätt uppkommer under vinterhalvåret, men även ofta under säsongsväxlingar. Ibland kan inte huden producera tillräckligt med fukt och fett. Huden känns tunn och torr och visar tydligt att den är påfrestad och ur balans. En bra produkt som ofta kan hjälpa huden att komma ur detta tillstånd är Dr.Hauschkas Ansiktsmask Fukt som ger huden den vård och omsorg som den behöver för att återhämta sig. Dr.Hauschka Ansiktsmask Fukt innehåller naturliga extrakt från kvittenfruktens kärnor och värdefulla växtoljor som tillsammans hjälper huden att bibehålla fukt, samtidigt som de lugnar, vårdar och stödjer hudens återuppbyggnad. En komposition bestående av lugnande mandelolja, balanserande olivolja, vitaminrik avokado- och jojobaolja skyddar mot miljöbetingade påfrestningar samtidigt som hudens barriärfunktion och cellförnyelse stärks och aktiveras. Sheasmör motverkar fuktförlust och ger en behaglig och mjuk känsla. Solrosolja aktiverar hudens naturliga fettförsörjning. Naturligt candelillavax kompletterar den skyddande kompositionen och låter huden andas. Ansiktsmask Fukt är trots namnet inte bara en ansiktsmask (vilket gäller de flesta av våra ansiktsmasker med undantag för Ansiktsmask Lera), den har faktiskt två användningsområden! Antingen som fuktgivande och stärkande mask eller som en skyddande dagcreme vid mycket torr hy.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ansiktsmask som hjälp mot torr hy

2012-03-27
Vi får just nu många frågor från kunder om vad man gör åt den torra huden som lätt uppkommer under vinterhalvåret, men även ofta under säsongsväxlingar.

Ibland kan inte huden producera tillräckligt med fukt och fett. Huden känns tunn och torr och visar tydligt att den är påfrestad och ur balans. En bra produkt som ofta kan hjälpa huden att komma ur detta tillstånd är Dr.Hauschkas Ansiktsmask Fukt som ger huden den vård och omsorg som den behöver för att återhämta sig.

Dr.Hauschka Ansiktsmask Fukt innehåller naturliga extrakt från kvittenfruktens kärnor och värdefulla växtoljor som tillsammans hjälper huden att bibehålla fukt, samtidigt som de lugnar, vårdar och stödjer hudens återuppbyggnad. En komposition bestående av lugnande mandelolja, balanserande olivolja, vitaminrik avokado- och jojobaolja skyddar mot miljöbetingade påfrestningar samtidigt som hudens barriärfunktion och cellförnyelse stärks och aktiveras. Sheasmör motverkar fuktförlust och ger en behaglig och mjuk känsla. Solrosolja aktiverar hudens naturliga fettförsörjning. Naturligt candelillavax kompletterar den skyddande kompositionen och låter huden andas.

Ansiktsmask Fukt är trots namnet inte bara en ansiktsmask (vilket gäller de flesta av våra ansiktsmasker med undantag för Ansiktsmask Lera), den har faktiskt två användningsområden! Antingen som fuktgivande och stärkande mask eller som en skyddande dagcreme vid mycket torr hy.

Mer info om produkten: www.drhauschka.se/produkter/ansiktsmask-fukt-moisturizing
Källa: Dr. Hauschka

Senaste nyheter