Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ansiktsmask och skrubb i ett

https://www.klimatsmart.se/images/news/fordelar174x300.jpg

Vi på En Lagom Dos Grönt gillar smarta och praktiska saker som sparar oss tid i vardagen. För lite extra tid skadar ju aldrig, eller hur? Därför fastnade vi för denna hudprodukt från 100% Pure som är både en ansiktsmask och skrubb i ett. Produkten heter Pure brightening och har som sagt två olika funktioner. För de första är det en närande ansiktsmask som ska ha en föryngrande effekt på huden. Och för det andra är det en ansiktsskrubb med runda jojobapärlor som fungerar som en mild exfoliant för att ta bort blemmor och döda hudceller. 100% Pure’s produkter innehåller aldrig några starka rengöringsmedel, kemiska konserveringsmedel, syntetiska kemikalier eller konstgjorda doftämnen. Därmed är de både snälla mot din hy och mot naturen. Vi gillar som sagt när vi kan spara in lite tid på vardagliga saker. Många av oss har inte riktigt så mycket tid till oss själva som vi hade önskat. Därför får denna produkt ett stort plus! Dessutom känns produkten lyxig och den håller faktiskt till mycket stor del det den lovar. Huden känns mycket livligare och friskare efter en kur med denna. Ett litet minus kan vara att produkten inte återfuktar tillräckligt om man har väldigt torr hud. Men det kan nog vara väldigt individuellt och beroende på din hudtyp. Självklart gillar vi det faktum att krämen är 100 % naturlig och vegansk! Pris: 220 kr Skrivet av Josefine Grahn på bloggen En lagom dos grönt.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ansiktsmask och skrubb i ett

2012-06-08
Vi på En Lagom Dos Grönt gillar smarta och praktiska saker som sparar oss tid i vardagen. För lite extra tid skadar ju aldrig, eller hur? Därför fastnade vi för denna hudprodukt från 100% Pure som är både en ansiktsmask och skrubb i ett.

Produkten heter Pure brightening och har som sagt två olika funktioner. För de första är det en närande ansiktsmask som ska ha en föryngrande effekt på huden. Och för det andra är det en ansiktsskrubb med runda jojobapärlor som fungerar som en mild exfoliant för att ta bort blemmor och döda hudceller.

100% Pure’s produkter innehåller aldrig några starka rengöringsmedel, kemiska konserveringsmedel, syntetiska kemikalier eller konstgjorda doftämnen. Därmed är de både snälla mot din hy och mot naturen.

Vi gillar som sagt när vi kan spara in lite tid på vardagliga saker. Många av oss har inte riktigt så mycket tid till oss själva som vi hade önskat. Därför får denna produkt ett stort plus! Dessutom känns produkten lyxig och den håller faktiskt till mycket stor del det den lovar. Huden känns mycket livligare och friskare efter en kur med denna. Ett litet minus kan vara att produkten inte återfuktar tillräckligt om man har väldigt torr hud. Men det kan nog vara väldigt individuellt och beroende på din hudtyp. Självklart gillar vi det faktum att krämen är 100 % naturlig och vegansk!

Pris: 220 kr

Skrivet av Josefine Grahn på bloggen En lagom dos grönt.

Finns att köpa på Thepinkchili: www.thepinkchili.com/

Senaste nyheter