Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Anova Energi - ett nystartat elbolag

https://www.klimatsmart.se/images/news/anova181x67.png

Anova Energi är ett privat och entreprenörsägt elbolag med stort miljöengagemang som endast säljer grön el från vind- och vattenkraft. Verksamheten är 100% klimatkompenserad (av Tricorona) och all el är ursprungsmärkt och miljömärkt med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval. Anova Energi har som mål att vara Sveriges renaste och klimatsmartaste elbolag. Vi tänker långsiktigt och hållbart och har nästa generation i fokus, d.v.s våra barn. Vår miljömärkta el säljer vi till självkostnadspris utan något prispåslag, endast en låg fast månadsavgift tillkommer. Dessutom är våra kunder automatiskt med och bidrar till välgörenhet för barn i Sverige. Vi har flera starka samarbetspartners som vi just nu håller på att starta upp välgörenhetsprojekt med (bla Stockholms Stadsmission, Barn till ensamma mammor - Fryshuset). Vi jobbar för att skapa trygghet för våra kunder och därför har Anova Energi inga krångliga avtalsvillkor eller bindningstider/uppsägningstider. Hos oss riskerar man inte att fastna i några ofördelaktiga tillsvidareavtal. För varje ny kund Anova Energi får in skänker vi nya ekologiska produkter till utsatta och behövande barn i Sverige. Samtliga produkter är ekologiska, miljöcertifierade och producerade med tanke på miljö och hälsa. Eftersom all vår välgörenhet sker lokalt inom Sverige så hålls transporterna till ett minimum och därmed också utsläppen av avgaser och koldioxid. Exempel på ekoprodukter vi kan tänkas skänka är strumpor, filtar, gosedjur, tröjor, fotbollar, leksaker etc. Igentligen allt som efterfrågas av våra samarbetspartners.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Anova Energi - ett nystartat elbolag

2012-11-07
Anova Energi är ett privat och entreprenörsägt elbolag med stort miljöengagemang som endast säljer grön el från vind- och vattenkraft. Verksamheten är 100% klimatkompenserad (av Tricorona) och all el är ursprungsmärkt och miljömärkt med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval. Anova Energi har som mål att vara Sveriges renaste och klimatsmartaste elbolag. Vi tänker långsiktigt och hållbart och har nästa generation i fokus, d.v.s våra barn.

Vår miljömärkta el säljer vi till självkostnadspris utan något prispåslag, endast en låg fast månadsavgift tillkommer. Dessutom är våra kunder automatiskt med och bidrar till välgörenhet för barn i Sverige. Vi har flera starka samarbetspartners som vi just nu håller på att starta upp välgörenhetsprojekt med (bla Stockholms Stadsmission, Barn till ensamma mammor - Fryshuset).

Vi jobbar för att skapa trygghet för våra kunder och därför har Anova Energi inga krångliga avtalsvillkor eller bindningstider/uppsägningstider. Hos oss riskerar man inte att fastna i några ofördelaktiga tillsvidareavtal. För varje ny kund Anova Energi får in skänker vi nya ekologiska produkter till utsatta och behövande barn i Sverige. Samtliga produkter är ekologiska, miljöcertifierade och producerade med tanke på miljö och hälsa.

Eftersom all vår välgörenhet sker lokalt inom Sverige så hålls transporterna till ett minimum och därmed också utsläppen av avgaser och koldioxid. Exempel på ekoprodukter vi kan tänkas skänka är strumpor, filtar, gosedjur, tröjor, fotbollar, leksaker etc. Igentligen allt som efterfrågas av våra samarbetspartners.
Källa: Anova Energi

Senaste nyheter