Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Amber bidrar till fotbollsstämningen

https://www.klimatsmart.se/images/news/arcticpaper148x54.gif

Ända sedan 1960-talet har Arctic Paper arbetat hårt med miljöfrågor. I dag är de ledande inom sin bransch och de flesta av deras papperskvaliteter är redan FSC-certifierade. Men de tänker inte stanna där. Arctic Paper utvärderar och utvecklar ständigt produktionsprocesserna på sina pappersbruk för att säkerställa att de påverkar miljön så lite som möjligt. Arctic Paper marknadsför ett brett sortiment av finpapper under varumärkena Amber, Arctic, G-Print, Munken, Pamo och L-Print. Amber, Munken, Pamo och L-Print är obestrukna papper medan Arctic och G-Print är bestruket papper. Våra finpapper passar alla användningsområden och riktar sig till tryckerier, förlag, designers och företag som ställer höga krav på kvalitet, resultat och helhetslösningar. Fotbollsfebern har nu även nått Arctic Paper som med hjälp av kvalitetspapperet Amber gärna bidrar till EM-stämningen. Att Amber får tryckare att le är ingen nyhet. Papperet har ett av Europas bredaste sortiment, utmärkta tryck- och körbarhetsegenskaper, och en pålitlig kvalitet. Lägg därtill den höga servicen och du får det ideala obestrukna huspappret – Amber gör vardagen lättare för tryckare över hela Europa. Fotboll har även tidigare varit ett tema i Ambers kampanjer, med fyrfärgs-smileys och de välkända färgglada fotbollarna i fokus. Vi fortsätter nu på den inslagna vägen, säger Leif-Arne Karlsen, Försäljningsdirektör, Arctic Paper Sverige AB. Inför EM-festen tar vi fram en broschyr med tillhörande kampanjsajt, som gör livet både roligare och enklare för dig som gillar fotboll.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Amber bidrar till fotbollsstämningen

2012-03-20
Ända sedan 1960-talet har Arctic Paper arbetat hårt med miljöfrågor. I dag är de ledande inom sin bransch och de flesta av deras papperskvaliteter är redan FSC-certifierade. Men de tänker inte stanna där. Arctic Paper utvärderar och utvecklar ständigt produktionsprocesserna på sina pappersbruk för att säkerställa att de påverkar miljön så lite som möjligt.

Arctic Paper marknadsför ett brett sortiment av finpapper under varumärkena Amber, Arctic, G-Print, Munken, Pamo och L-Print. Amber, Munken, Pamo och L-Print är obestrukna papper medan Arctic och G-Print är bestruket papper. Våra finpapper passar alla användningsområden och riktar sig till tryckerier, förlag, designers och företag som ställer höga krav på kvalitet, resultat och helhetslösningar.

Fotbollsfebern har nu även nått Arctic Paper som med hjälp av kvalitetspapperet Amber gärna bidrar till EM-stämningen. Att Amber får tryckare att le är ingen nyhet. Papperet har ett av Europas bredaste sortiment, utmärkta tryck- och körbarhetsegenskaper, och en pålitlig kvalitet. Lägg därtill den höga servicen och du får det ideala obestrukna huspappret – Amber gör vardagen lättare för tryckare över hela Europa.

Fotboll har även tidigare varit ett tema i Ambers kampanjer, med fyrfärgs-smileys och de välkända färgglada fotbollarna i fokus. Vi fortsätter nu på den inslagna vägen, säger Leif-Arne Karlsen, Försäljningsdirektör, Arctic Paper Sverige AB. Inför EM-festen tar vi fram en broschyr med tillhörande kampanjsajt, som gör livet både roligare och enklare för dig som gillar fotboll.
Källa: Arctic Paper

Senaste nyheter